duminică, 2 octombrie 2011

Activarea corpului de lumina 4,5,6 si 7


În momentul în care treceţi în al 4-lea nivel al Corpului de Lumină, începeţi să treceţi în ceea ce numim stările mentale. Acest lucru începe o schimbare masivă în chimia creierului tău şi în electromagnetismul său. În acest punct, dacă ai cristale egalizatoare în corpul tău eteric, se poate ca acestea să devină extrem de inconfortabile. Începi să ai o mulţime de dureri de cap, leşinuri, dureri în piept, vedere înceţoşată sau să îţi dispară auzul.
Aceste cristale păstrează linii de Lumină în planul dimensiunii a 5-a, făcând conexiuni, exact cum face curentul electric. Dureri de piept poţi să ai de-a lungul procesului corpului de Lumină, deoarece inima ta începe să se deschidă la nivele din ce în ce mai adânci. Aparatul auditiv şi văzul încep să se modifice, deoarece părţi ale creierului se deschid. O cu totul altă funcţionare începe la acest nivel 4. Emisferele creierului vor să înceapă să funcţioneze amândouă în acelaşi timp, iar dacă ceva le opreşte să facă acest lucru, se poate crea o stare destul de dificilă. Majoritatea oamenilor încep să simtă ceva electric trecând prin capul lor. Efectiv simţi trecând în creştetul capului energie electrică, sau pe şira spinării.
S-ar putea să ai o primă senzaţie de gândire non-liniară, ceea ce poate fi fie încântător, fie înfricoşător. Începi să treci print-o schimbare mentală. Corpul mental începe să-şi zică sieşi „Fantastic. E posibil ca nu eu să deţin controlul”.
De obicei, cam al 4-lea nivel al Corpului de Lumină, apare cineva în viaţa ta care-ţi spune „Directiva cea mai importantă este aceea de a-ţi urma Spiritul fără ezitare” sau ceva similar. Dintr-o dată, corpul mental îneţelege ideea: „Fantastic, probabil că altcineva deţine aici controlul, pentru că eu sigur nu!” Şi începe să transforme felul în care se vede pe sine şi devine un pic nesigur, neştiind ce este real şi ce nu. Spiritul vostru începe să realizeze imagini ale realităţii mult mai vaste, mai ample sau ale modelelor prin corpurile energetice.
La nivelul 4, ni se sugerează că există un Spirit. Brusc, primiţi impulsuri din zone de unde înainte nu primeaţi şi vă gândiţi că probabil ar fi bine să urmaţi acele impulsuri.
Corpul vostru mental strigă: „Aşteaptă. Ce înseamă asta?” Încearcă să menţină controlul asupra lumii şi este destul de inconfortabil deoarece are senzaţia că totul se schimbă. Tot ceeea ce a definit ca fiind real, acum începe să se schimbe.
Este posibil să ai momente de telepatie sau clarviziune. Cam toată lumea începe să simtă empatia în aceste timpuri. Şi din nou, corpul mental încearcă să stabilească limite, deoarece simte că se deschide corpul emoţional şi bineînţeles că acest lucru este periculos şi poate chiar să te distrugă, după regulile corpului mental. Aşa că flaşurile de empatie pot fi deosebit de neconfortabile pentru oameni şi, totuşi, în acelaşi timp este amuzant, deoarece te simţi mult mai conectat cu tot ce te înconjoară, ai sentimentul de „Sunt în legătură cu lucrurile de aici. Sunt oameni aici pe care poate i-am întâlnit deja înainte. Te cunosc de undeva. Fantastic, îmi pari foarte familiar”. Şi începi să ai senzaţia că venirea ta aici are un scop anume.
La nivelul 5 al Corpului de Lumină, de obicei corpul mental spune „Probabil o să încerc să urmez Spritul. Nu ştiu dacă o să-mi convină, dar eu încerc.” Şi începe respectivul proces de căutare a punctelor de reper.
Persoana adesea începe să aibe imagini fulgurante ale sinelui făcând alte lucruri. Adesea, secvenţe din visul său încep să se schimbe. Începe să-şi aducă aminte ceva mai mult din visele sale. Unele persoane se trezesc într-o visare perfect lucidă, în nivelul 5 de activare.
În anumite momente, persoana poate avea senzaţia că o ia razna, deoarece este posibil să înceapă experimentarea proceselor de gândire non-liniară. La un moment dat, decât să privească ceva atât de frumos, persoana se informează în legătură cu întregul, adică gândirea non-liniară. Apoi corpul mental spune: „Stai puţin, nu pot să controlez acest lucru. Putem să supravieţuim şi să facem acest lucru?” Deci se pune întrebarea: „Există spirit? Eu cred că există Spirit. Mai bine trebuie să înţeleg dacă există Spirit, deoarece altfel cu toţii urmează să murim.”
Va reieşi mult din modelul supravieţuirii pe corpul mental. Astfel, corpul mental începe să modifice felul în care se mişcă şi începe să scoată în afara sa tiparele.
O parte din voi este ca un copil mic ce spune: „Da, mergem în Lumină. Da, mergem în Lumină”. Şi sunteţi atât de fericiţi. Şi apoi aveţi corpul mental, un bătrân morocănos. Şi vedeţi cele două jumătăţi ale voastre: „Fantastic! Ajung să iau o decizie aici, despre ce vreau să fac.”
Începi să devii conştient că eşti mai mult decât ai crezut că eşti. Atunci când se întâmplă acest lucru, corpul mental spune: „O nu, nu-i aşa!” şi trânteşte uşa, dar apoi se deschide din nou. Aşa că mereu treci prin acest proces în care simţi că te deschizi şi te închizi, deschizi şi închizi. Te poţi simţi puţin maniac-depresiv. Ceea ce Spiritul tău cere să faci este să îţi aduci corpul tău mental să îşi lase controlul pentru ca să ajungi un Spirit activ întrupat pe această planetă, cu totul conştient la fiecare dimensiune.
Tot aşa, la nivelul cinci al Corpului de Lumină, începi să devii conştient că o mulţime din imaginile tale despre felul în care sunt lucrurile nu-ţi aparţin. Începi să fii conştient că: „Vai de mine, fac asta la fel ca tata. Tatăl meu era selectiv şi eu mă port exact ca el. Stai puţin, asta nu e energia mea.” Sau: „Copilul meu tocmai a răsturnat laptele şi ţip la el exact cum ţipa mama mea la mine. Asta nu e energia mea. Nu vreau să fac asta. Nu asta e ceea ce vreau să fac aici.”
Devii conştient că tu conţii imagini întregi ale realităţii care nu sunt ale tale. Şi începi procesul de sortare mentală al „Cine sunt eu”, diferit de cei din jur. Fiecare cuprinde – în câmpurile sale energetice, imaginea întreagă al „felului în care sunt lucrurile” de la părinţi, bunici, fraţi şi iubiţi. Imaginea întreagă este mereu actualizată. Pe măsură ce devii conştient că aceste structuri sunt cuprinse în câmpurile tale, poţi să te simţi foarte mult cuprins în ele.
Pentru că aici eşti – poţi simţi toată această schimbare care se petrece în trupul tău, toate aceste lucruri minunate şi în acelaşi timp, simţi că eşti într-o colivie de sticlă – toată această schimbare şi eşti atât de cuprins de aceste imagini. Aşa că începi acel proces de sortare: „Ei bine, iau ceva din asta. Nu iau nimic din celelaltă, puţin din asta şi puţin de aici.” Şi începi să devi tot mai mult conştient de energia ta. Ce este cu adevărat al tău. Când ai un gând sau o imagine despre ceva, doar te întrebi: „Este programul tatălui sau sunt eu?” Poate fi puţin înspăimântător pentru unii, când se uită prima oară în oglindă şi îşi spun: „Vai, nu, chiar mă transform în mama mea. Am fost sigur că nu voi semăna cu mama.” Dar afli că ajungi într-un punct în care acele imagini ale realităţii încep să iasă din câmpurile tale.

La al şaselea nivel al corpului de Lumină vei muta activ, conştient imagini ale realităţii din câmpul tău. În acest moment, spiritul tău de obicei te pune în legătură cu oameni care lucrează cu procesul trupului de Lumină. Poate că spiritul aruncă în tine , de pe rafturi. Ai trăit această experienţă de a fi într-o libărie şi să cadă cărţi pe tine? S-ar putea s-o ai în orice moment. Este unul din felurile preferate ale Spiritului de a spune: „Citeşte asta”. Începi să primeşti alte informaţii, alte imagini ale realităţii. Începi să cuprinzi înţelegeri mai vaste ale propriei tale realităţi şi cum să operezi în ele.
Adesea la nivelurile cinci şi şase, ai experienţa lucrurilor care nu sunt solide. În meditaţia ta, poţi privi în jos şi să simţi că mâna ta nu este solidă, sau că ai una din acele experienţe ciudate în care îţi rezemi mâna de un perete şi simţi că zidul cedează. Aşa că poţi avea imagini fulgurante de multidimensionalitate. Poţi avea imagini fugare de gândire non-liniară şi de sentimentul că nimic nu este real. Acest lucru poate fi un adevărat şoc pentru tipul vostru de corp mental, cei care vreţi totul aşezat frumos în rând – dintr-o dată vedeţi toată imaginea deodată. Atunci trebuie să te întorci şi să afli cum ai ajuns acolo. Unii dintre voi trăiesc acest lucru pe scară largă. Corpul mental începe să cunoască foarte diferit.
O mulţime de oameni părăsesc planeta în corp de Lumină de nivelul şase, pentru că este extrem de incomod pentru majoritatea. „Vreau să viu aici? Vreau să mă uit la toate chestiile astea? Vreau să fiu parte a acestui proces?” O mulţime de oameni opteză pentru ieşire. Este în regulă. Ei fac acest proces în altă viaţă. Nu trebuie să îl facă în toate vieţile. În general, dacă putem să asistăm pe cineva să supravieţuiască nivelului al cincilea şi al şaselea, ajung acasă liberi. Dacă aleg să nu iasă de pe planetă în acel moment, de obicei rămân şi lucrează cu întregul proces.
Fii blând cu concetăţenii tăi oamenii. Aceasta este o treaptă foarte dureroasă, pentru că aceasta este treapta în care întegul simţ al identităţii este restructurat. Când dai de oameni pe stradă şi mulţi dintre voi o fac, s-ar putea să te întrebe: „Ce faci? Arăţi atât de minunat.” Dă-le informaţia că planeta merge spre Lumină, că suntem într-un proces de ascensiune. „Dacă vrei să ştii mai multe despre el, aici sunt nişte cărţi bune de citit. Aici sunt nişte oameni pe care i-ai putea vizita. Dacă doreşti să vorbeşti despre asta, aici ai numărul meu de telefon.” Sprijină-i pe cei din jurul tău.
De obicei, la nivelul al şaselea de corp de Lumină, treci printr-o stare de reevaluare care este extrem de neconfortabilă. „Vreau să fiu aici? Vreau să trăiesc? Vreau să mă joc?” Poate fi foarte serios. Îţi urăşti slujba, îşi urăşti viaţa, urăşti pe toţi şi toate deodată.
La nivelul al şaselea, afli că mulţi oameni încep să-şi părăsească viaţa. Acesta este momentul când este posibil să îşi schimbe slujba, să te căsătoreşti, să nu mai fii căsătorit – toţi prietenii se pot schimba, întregul tău sens al scopului se schimbă şi apare un sens de învăţare să nu ne fie teamă de schimbare. Dacă îngheţi, acest nivel poate dura aproape un an şi poate fi foarte insuportabil. Dar majoritatea oamenilor învaţă destul de repede să se relaxeze şi să lase totul să curgă în jurul lor.
Oameni noi intră în viaţa ta, care sunt mult mai mult în aliniere cu ceea ce ai tu de făcut, decât ai întâlnit vreodată. Sunteţi cu toţii aici în grupuri de lucru – acei oameni cu care eşti împreună ca să munceşti. Această curăţare a celorlalţi din viaţa ta, care sunt acolo pentru karma sau dintr-un simţ al obligaţiei pot fi puţin înspăimântători. Dar dacă respiri adânc şi spui: „Îţi doresc numai bine şi o viaţă frumoasă. Ne întâlnim data viitoare”, vei afla că oamenii cu care trebuie să fii aici vor veni repede în viaţa ta. Aceasta „amplifică” toată situaţia şi începe să fie distractiv.
De obicei, între nivelul al şaselea şi al şaptelea de corp de Lumină, trăieşti ceea ce numim o descindere a spiritului. Asta înseamnă că o parte mai largă a ceea ce eşti tu în dimensiunile mai înalte vine să locuiască în trupul tău. Acest lucru modifică totul în jur.
Simţi că ai trecut printr-un tunel. Ai venit dintr-un loc, de la „poate că este un spirit şi poate voi încerca să îl urmez”, spre „ştiu, cu fiecare celulă a fiinţei mele că eu sunt spirit în acţiune pe această planetă.” Şi începi ceea ce numim tranziţia emoţională către învăţarea de a fi vastitatea spiritului. Aproape o treime din structura corpului de Lumină este acum aprinsă în copia eterică. De multe ori, te poţi experimenta ca Sine al tău ca radiind lumina, lucru care este destul de emoţionant De cele mai multe ori, la al şaptelea nivel de corp de Lumină, se schimbă ochii oamenilor. Încep să vezi un nivel mai profund de Lumină care iese din ochii oamenilor.
Tu şi cei din jurul tău încep să cunoască într-un mod non-lininiar şi începi să primeşti fulgerări de telepatie. Începi să primeşti fulgerări de comunicare la niveluri prin care comunici tot timpul dar eşti inconştient de ele. Ai fost telepatic întotdeauna. Ai fost clarvăzător întotdeauna. Ai fost multidimensional întodeauna. Dar corpul tău mental şi creierul au ecranat acest lucru departe de tine. Astfel ecranele cad şi începi să recunoşti ce s-a întâmplat aici tot timpul. Lucrurile încep să apară normal. Există un moment în care nu mai este un mare „aha”. Nu se mai stinge becul. Este doar „Eu sunt aici. Eu sunt. Eu sunt aici, cu totul”. Devii un dans încântător pe care-l joci cu spiritul tău.
Întreaga planetă şi populaţia sa par să facă o puternică reevaluare. Polarizarea energiilor are loc la niveluri din ce în ce mai înalte. Este aproape ca şi cum volumul este dat mai tare. Polarizarea planetară devine din ce în ce mai intensă. Vei afla că cei dintre voi care încep să trăiască raiul pe pământ vor exista umăr lângă umăr cu cei care trăiesc iadul pe pământ.
Doresc să vă reamintesc că toate fiinţele sunt Maeştri divini multidimensionali.
Vă cerem să învăţaţi compasiunea şi compasiunea nu înseamnă să fii co-dependent: „O, lasă-mă să am grijă de tine!” Compasiunea înseamnă să vrei să faci orice este necesar pentru a asista pe cineva când se ridică la următoarea treaptă mai înaltă. Acest lucru înseamnă ocazional să tragi preşul de sub picioarele cuiva: înseamnă ocazional să fii o strigare de trezire; aceasta înseamnă ocazional că ceri ca cineva să-şi vadă de „treabă”; şi adesea înseamnă să îi iubeşti pentru întregimea lor, totalitatea lor, părţile din ei care sunt treze, precum şi părţile din ei care sunt adormite. Adu-ţi aminte că ei dorm în prima parte a Misiunii. Onorează-i pe cei care au dormit bine. Mulţi lucrători de Lumină au o temă de oamenii care dorm, amplasaţi în ei. Începeţi să descoperiţi acea bucată specifică de model de duşman. Veţi evolua în mod natural într-un sens de serviciu către Spirit şi un serviciu faţă de întreaga viaţă. Va fi extatic. Dar să înţelegi cât de dificilă a fost această perioadă şi mai este încă pentru mulţi oameni. Priveşte la nivelul reevaluării şi vei înţelege de ce numim acest nivel cel care determină dacă cineva va face parte din acest proces sau nu. Acesta este locul în care o mulţime de oameni trebuie să iasă pe cauţiune sau să se supună programului.

La al şaptelea nivel de corp de Lumină, începi să intri în stadiile emoţionale ale corpului de Lumină: concentrarea pe nivele din ce în ce mai profunde de deschidere în chakra inimii. Pe măsură ce te deschizi în inimă, un sentiment de legătură cu planeta se deschide: acel sentiment că te îndrăgosteşti de această planetă, în care simţi că „dacă nu îmbrăţişez copacul acela, pur şi simplu nu pot rezista. Trebuie să îmbrăţişez copacul acela”. Există un fel jucăuş care începe să se deschidă la al şaptelea nivel de corp de Lumină. Devii ceva mai copilăros în felul în care lucrezi.
La cest punct, dacă ai blocaje în trupul emoţional, încep cu adevărat să iasă la iveală, pentru că, pe măsură ce te mişti spre exprimarea divinităţii şi vastităţii tale, tot ce blochează acea vastitate începe să se desfacă. Unele sunt distractive; altele nu. Depinde de cât de multă strânsoare vrea să păstreze trupul mental. Dacă trupul mental este sincronzat, eliberarea este de obicei rapidă şi uşoară.
S-ar putea să observi că devii mult mai emotiv decât vreodată înainte, şi pe măsură ce te mişti prin aceste nivele, afli că emoţiile tale devin copilăreşti: când eşti trist, plângi; când eşti supărat, strigi; când eşti fericit, râzi. Exprimi extazul. Exprimi orice emoţie care curge prin corpul tău emoţional în acel moment. Începi să operezi în ACUM mult mai mult decât vreodată înainte. Căci vezi tu, în jocul karmei, corpul tău mental trăieşte în viitor; întotdeauna trăieşte în „cum ar fi dacă”. Corpul emoţional trăieşte în trecut, fixat pe ceea ce ai trăit înainte. Astfel, rareori trăieşti exact ce se întâmplă în faţa ta. La al şaptele nivel de corp de Lumină, începi să-l trăieşti pe ACUM. Suficientă sincronizare a avut loc între câmpurile tale, ca să începi să ai perioade lungi de existenţă totală în prezent – şi te simţi cu adevărat bine.
Pe măsură ce corpul emoţional îşi leapădă toate modelele vechi, s-ar putea să însemne că va trebui să-ţi completezi relaţiile cu o serie de oameni. Prin faptul că ai renunţat la toate acele imagini ale realităţii din corpul mental şi că acum lepezi ataşamentele emoţionale din trupul emoţional, înseamnă că relaţiile tale cu alţi oameni încep să se schimbe foarte repede. În nivelurile al şaptelea, optulea şi al nouălea de corp de Lumină, relaţiile tale personale se transformă în ceva ce numim „transpersonale”. Asta înseamnă că ele nu sunt bazate pe ataşament emoţional: ele încep să se bazeze pe faptul, care depinde de măsura în care spiritul tău te ghidează, pentru a fi cu acea persoană în orice moment dat. Este un mod foarte diferit de legătură.

Când cineva este la nivelul al nouălea de Lumină, operează de obicei în acest fel mai tot timpul. Uneori, s-ar putea să le pari „rece” oamenilor, pentru că nu ai cârligele emoţionale şi nu există intensitate. „Eu nu te pot manipula. Nu mă pot agăţa de tine.” Oamenii se pot supăra foarte tare. Aceasta este o parte naturală a procesului corpului de Lumină, pe măsură ce treci de la existenţa în relaţii karmice la relaţii non-karmice, bazate pe Spirit.

În corpul de Lumină de nivelul şapte, chakra inimii se deschide pentru o funcţionare mult mai profundă decât până acum. Mulţi oameni trăiesc dureri în piept; probabil că nu este angină. Nu simţi la fel ca la un atac de cord, pentru că se simte ca şi cum ar fi în centrul corpului tău, radind în afară. Este o deschidere a porţii chakrei inimii. Dacă eşti într-o stare meditativă şi vrei să treci în multidimensional, poţi să treci de-a dreptul prin propria ta chakră a inimii.
Pe această planetă, chakra inimii are o membrană în ea, pe care o numim Porţile Edenului. Cu toţii ştiţi de povestea drăguţă despre Adam şi Eva care au fost goniţi dincolo de porţile Edenului şi că există un înger cu o sabie de foc, ce păzeşte intrarea, să nu se poată întoarce. Acest lucru este o membrană în chakra inimii, care te reţine să treci în multidimensional. Înseamnă că ea menţine acest joc. Nimic din lucrurile care au loc pe plan fizic nu pot trece dincolo de nivelul astral, deci nu poate afecta nimic altceva. O parte a felului în care procedezi este să închizi o parte a chakrei inimii, aşa încât să nu poţi avea experienţe multidimensionale. Acea membrană este deschisă acum, în fiecare de pe planetă. Chakra inimii îşi mută funcţionarea şi începe să se deschidă spre nivele din ce în ce mai adânci. Poţi călători în orice dimensiune prin chakra inimii: toate sunt cuprinse în tine. Chakra inimii modifică funcţionarea şi începe să devină predominantă faţă de celelalte chakre.
Felul în care majoritatea chakrelor sunt reprezentate este conic, îngustate în centru şi rotindu-se. Ei bine, şi ele se transformă. Mai întâi dobândesc o formă sferică şi radiază în toate direcţiile deodată. Apoi, dacă chakra inimii devine predominantă, totul începe să se deschidă, iar sistemul chakrelor trece în ceea ce numim chakra unificată. Este un câmp de energie unificat. Se simte minunat. Când faci ceva cum este meditaţia Chakrei Unificate, îţi ajuţi procesul de trup de Lumină.
Asistând această convergenţă a chakrelor, asişti de asemenea acele corpuri de energie – cel emoţional, mental şi spiritual – că încep să convergă. Ele converg într-un câmp unificat. La al şaptelea nivel de corp de Lumină, acele chakre străpung spre stări unificate în care nu au mai fost până acum. Şi începi să devii conştient că atunci când apar temeri legate de supravieţuire, sau ai emoţii blocate, înseamnă că aceste câmpuri au ieşit din unitate. Este o iluzie, deşi se simte realitate. Tot ce trebuie să faci este să realiniezi şi să re-unifici corpurile şi teama dispare.
Unificarea chakrelor este foarte importantă pentru creşterea ta întru corpul de Lumină, pentru că îţi permite să mânuieşti orice cantitate de energie (indiferent cât de vastă) prin forma fizică, fără nici o daună: întregul câmp îl ţine. Vei avea puncte când vei deschide o parte mai vastă a ta însăţi şi, dacă chakrele tale nu se mişcă într-un mod unificat, vei simţi ca şi cum ţi-ai fi pus degetele într-o sursă de electricitate. E ca şi cum ai avea o bobină doar pentru 20 de volţi, dar tocmai au trecut 400 prin trupul tău. Atunci când foloseşti chakra unificată, nu ţi se mai întâmplă aşa ceva; poţi să lucrezi cu ea la toate nivelele.

Glandele pineală şi pituitară încep să se deschidă în al şaptelea nivel de corp de Lumină, şi poţi trăi o presiune în frunte sau la spatele capului.
Când glanda pituitară funcţionează la nivelul ei mai înalt, nu vei îmbătrâni sau muri. Astfel, foarte adesea, de pe la nivelul al şaptelea de corp de Lumină, oamenii încep să pară foarte tineri. Întreaga lor energie se schimbă în jurul feţei şi ridurile dispar. Glanda pineală operează într-un fel multidimensional. Unul din lucrurile povestite este senzaţia unui spărgător de gheaţă, de durere ascuţită exact în creştetul capului. Mulţi dintre voi aţi auzit despre ceva numit al treilea ochi. Ei bine, există ceva numit al patrulea ochi, exact pe creştetul capului; este vederea voastră multidimensională. Este localizată acolo unde este locul moale, locul care nu se întăreşte niciodată la majoritatea dintre voi. Pentru unii dintre voi, acel ochi se deschide uşor; este doar vederea voastră multidimensională şi se deschide doar când este timpul. Pentru alţii dintre voi, se simte ca şi cum ar încerca să se deschidă, dar se loveşte de ceva. S-ar putea să fie o structură plasată în corpul eteric. Când aceasta este îndepărtată, veţi observa că acest ochi se deschide.
Începeţi să aveţi aceste experienţe cam ciudate. S-ar putea să începeţi să fiţi conştienţi de voi înşivă în alte dimensiuni sau conştienţi de voi înşivă în alte trupuri de pe planetă, lucru care este foarte distractiv. Le numim concurente. Mulţi dintre voi au douăsprezece, prezenţe ale Sinelui vostru în alte corpuri din această realitate paralelă, pe această planetă chiar acum, trăind vieţi cu totul diferite decât poate trăiţi acuma. Deveniţi puţin mai conştienţi de voi înşivă în alte corpuri. La început, când acest lucru se întâmplă, oamenii cred că îşi aduc aminte de vieţi trecute şi s-ar putea să fie aşa. Dar cel mai adesea sunt de obicei conştienţi de sine în aceeaşi realitate paralelă. O mulţime dintre voi au câteva incarnări în trupuri de delfin şi de balene. Astfel că s-ar putea să aveţi imagini fulgerătoare de existenţă în apă sau o fluiditate de mişcare prin şi în jurul corpului vostru pe care nu aţi avut-o în mod normal într-o formă umană. Bineînţeles, delfinii şi balenele sunt alte specii individuale însufleţite pe această planetă. Ei sunt de asemenea lucrători în Lumină. Ei aşează grilele mentale de grup pentru această planetă.
În corpul de Lumină de nivelul şapte, cele mai multe fiinţe operează destul de mult patru-dimensional în conştiinţa lor: „Nu numai că voi ascede mâine, dar am de gând să vindec această planetă. Eu voi salva de unul singur această planetă şi pe voi toţi prostuţii de pe ea. Am să fac asta. Am să vă trag pe toţi în Lumină. Am să vă protejez de voi înşivă şi am să vă salvez de karma voastră. Şi am de gând să vă salvez de forţele întunecate.” Fiinţele din corpurile de Lumină de nivelul şapte au de obicei identiatea de a fi vindecător sau un trezitor sau o persoană care se salvează pe sine, îi salvează pe alţii sau salvează planeta. De fapt, ei fac monade karmice. Trebuie puţin timp să realizezi că atât de multe părţi din tine există încă în dualitate. S-ar putea să ceri ca planeta sau oamenii să fie bolnavi ca să îi poţi vindeca, sau pierduţi, ca să îi salvezi, sau adormiţi, ca să îi poţi trezi. Este necesar ca oamenii să nu fie cu totul funcţionali.
La nivelul şapte, dezvoltaţi cunoaşterea faptului că toate fiinţele sunt Maestri multidimensionali. S-ar putea să fie Maestri care explorează divinitatea sau s-ar putea să fie maestri care explorează limitarea, dar cu toatea acestea sunt maestri. Toţi fac exact ceea ce vor să facă şi sunt în ordine. Dacă o persoană a dus o viaţă în care a protejat mereu şi a avut mereu grijă de toţi din jur, aceasta este o revelaţie profund eliberatoare. Atunci devine în regulă să le permiţi pur şi simplu procesul lor.

Acesta este un timp în care cele mai multe fiinţe trec printr-o cantitate uimitoare din ceea ce se numeşte semnificaţie spirituală şi ambiţie spirituală. În trupul fizic, imagini ale realităţii despre cum suntem complet separaţi de Dumnezeu sunt menţinute de stări profunde de ruşine sau vină. Atunci când oamenii încep să aibă acces la cine sunt ei multidimensional şi nu au integrat trupul fizic, încearcă să îi nege imaginile despre realitate. Fiinţele vor adopta adesea forme şi reguli spirituale. Ele încearcă să spună, să poarte şi să facă toate lucrurile spirituale „corecte”, să mănânce toate mâncărurile „corecte” şi să suprime sau să nege orice parte din ei sau din alţii care nu se potriveşte cu idealurile lor. Corpul mental este obişnuit să urmeze forme şi reguli. El încearcă din greu să găsească o formă pentru lucrarea Spiritului.
Semnificaţia spirituală este un mecanism de apărare a corpului mental împotriva sentimentelor de ruşine şi nemernicie conţinute în trupul fizic. „Sunt avansat spiritual (şi tu nu eşti). Eu sunt unul din cei 144.000 luptători curcubeu (şi tu nu eşti). Eu voi ascede sâmbăta viitoare (şi tu nu). Voi merge în rai (şi tu nu).” Semnificaţia spirituală este exclusivistă prin natura ei.
Ambiţia spirituală este o apărare a corpului mental împotriva sentimentelor de vină şi incompetenţă conţinute în corpul fizic. Fiinţele care sunt scufundate în acestea se vor sfâşia în încercarea de a manipula alţi oameni pentru a lucra cu programul lor. Totul trebuie să fie „cel mai bun”, „cel mai înalt”, „cel mai avansat”. Adesea, o diferenţă de opinie sau o implicare că nu ştiu ceva este luată ca un atac asupra calităţii lor de Maestri. Este caracterizat de o satisfacţie rozătoare şi o aşezare a vinei: „Eu am această viziune minunată şi dacă tu doar intri în programul meu, aş putea continua cu Scopul meu Divin. Este vina ta că nu trăiesc în ceruri pe Pământ.” „Imaginile tale de sărăcie blochează Curgerea Divină. Este vina ta că sunt falit.” „De ce nu ai creat asta în realitatea ta? (Te rog să negi ce se întâmplă cu tine, astfel încât să mă simt confortabil. Dacă ai fi mai avansat spiritual, nu s-ar fi întâmplat. Aşa, doar tu eşti de vină.)”
Semnificaţia spirituală şi ambiţia spirituală sunt apărări puternice ale egoului. Pe măsură ce Spiritul revelează tot mai mult din ceea ce sunteţi cu adevărat ca şi Maestri divini multidimensionali, corpurile mentale şi emoţionale doresc să îmbrăţişeze acest lucru ca un adevăr personal, definindu-l şi ataşându-se de el. Corpul fizic este de obicei neştiutior de revelaţie sau pur şi simplu nu crede. Toţi au aceste forme de apărare la un moment dat la nivelele şapte, opt şi nouă.
În corpul de Lumină de nivelul şapte, mulţi oameni cad într-un model de stare maniaco-depresivă spirituală. Acum declară: „Eu sunt o fiinţă divină, multidimensională!” şi imediat îşi proclamă nemernicia: „Nu pot să fac nimic cum trebuie!” Ei sar între sentimentele de Unitate multidimensională şi sentimentele de separare menţinute în fizicalitatea lor. Paradoxul de a fi atât de vast şi de asemenea de a fi într-un corp finit, bazat pe materie este nimic mai puţin decât un miracol. Trecerea între cele două extreme este o încercare de a rezolva paradoxul. Nu poţi. Încearcă să ţii ambele poluri în acelai timp. Permite amândorura să fie cu totul prezente. Spre sfârşitul trupului de Lumină de nivelul şapte sau cel puţin cândva pe la corpul de Lumină de nivelul nouă, oamenii încep să înţeleagă acest proces şi găsesc că a trăi în centrul paradoxului este o stare extatică.

Ai început prin a-ţi urma Spiritul. Atunci când eşti în al şaptelea nivel de corp de Lumină, este acel simţ al ajungerii din urmă. Începi să operezi din Spirit în viaţa de zi cu zi. Afli că intri şi ieşi din frici de supravieţuire.Ai zile când eşti copilăros şi iubeşti totul şi îţi merge bine şi alte zile când „eşti în hău” cu frica şi supravieţuirea. Simţi că sunt doi de tine. Veţi afla, pe măsură ce progresaţi prin aceste trepte de corp de Lumină, că dualitatea cade. Aflaţi că „voi” vă petreceţi tot mai mult şi mai mult din timpul vostru într-o stare de extaz. Şi aflaţi că că puteţi funcţiona în acea stare.
Una din temerile majore ale corpului mental prin această tranziţie este: „Dacă devin o fiinţă multidimensională, nu voi putea să funcţionez pe planul fizic”. Vei afla că îţi petreci tot mai mult timp fiind conştient de tine în alte dimensiuni şi alte corpuri pe planetă. Este bine. Poţi încă să funcţionezi în acea stare; ai nevoie doar de practică.
Începi să activezi. Întreaga ta percepţie începe să se mute şi în meditaţiile tale poţi să „ trăieşti” în alte dimensiuni. Poţi de asemenea să „te trăieşti” în alte trupuri de pe planeta asta. S-ar putea să ai fulguraţii de existenţă în timp simultan, unde eşti atât de ACUM, încât eşti toate „ACUM”-urile deodată. Acest lucru este foarte incitant când se întâmplă, pentru că atunci devii conştient de probabilităţile şi posibilităţile tuturor lucrurilor pe care le faci. Vezi toate acele linii de forţă care pornesc de la tine. Devii mai conştient de conexiunile tale cu alţi oameni şi de cât de profundă este conexiunea ta cu spiritul în orice moment dat.
Am mai atras atenţia din când în când că la nivelul nouă de corp de Lumină, sentimentul predominant este „voi ascende mâine; am plecat de aici”. Eşti legat de părţi din tine care sunt deja în corp de Lumină, părţi din viitoarea ta sine. Şi acest lucru îţi uşurează realizarea scopului. Vei sorta repede totul din viaţa ta şi vei afla cu adevărat ce este important pentru tine: „Ei bine, oricum plec de aici, aşa că aş putea să fac ce vreau. Aş putea foarte bine să mă distrez; aş putea foarte bine să fac ceea ce-mi face inima să cânte.”
Înveţi ce face ca inima ta să cânte, ce te bucură cu adevărat. Când treci la nivelul opt al corpului de Lumină, afli că tot ce îţi face inima să cânte este direct legat de Scopul tău Divin pe această planetă şi că eşti o parte din Plan. La nivelul opt de corp de Lumină, realizezi că „Măi, să fie, nu voi pleca de aici mâine. Sunt aici pe termen lung”. Ai un simţ tot mai profund de scop şi serviciu. Vrei să faci orice trebuie pentru a asista această planetă să ajungă în Lumină.

COMUNICAREA ARHANGHELULUI ARIEL

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu