luni, 9 aprilie 2012

cartea REUNIUNEA

Dragii mei, in aceasta saptamana va reamintesc ca Editura For You a publicat o carte cu totul speciala si unica sub aspectul informatiei pe care o contine. Ea se numeste REUNIUNEA, INTALNIRI IN SPATIU si este scrisa de William Gammill, un autor despre care nu se stiu multe lucruri, dar care a avut o sclipire de geniu. Se pare ca el s-a intalnit cu un grup de fiinte de Lumina, dintre cei care ne ajuta sa ne inaltam, in aceste vremuri deosebite – grup care i-a dat multe sfaturi si invataminte despre aceste vremuri si cele care vor veni, Cartea este o comoara de invataminte si orunde o deschizi, gasesti lucruri extrem de folositoare si inedite, printre care simptomele Inaltarii – starea in care se afla multi dintre noi, chiar acum.

Iata ce spune autorul in Prefata: Sunt parti din aceasta carte care vor functiona ca o nava spatiala pentru unii dintre voi – un vehicul catre alte dimensiuni, o experienta subtila care poate aduce o eliberare sau o mutatie. Unele dintre aceste „intalniri” pot avea semnificatii spirituale sau chiar stiintifice – sau nimic din toate acestea. Este posibil ca singurul lor scop sa fie subminarea parerii rationale despre lume, prin mentinerea misterului. Chiar si asa, este suficient. Dar sa stiti ca aceste evenimente, petrecute in stare de veghe sau de somn, nu sunt subiective. Adica, nu sunt create de mintea mea constienta. Ele nu imi apartin in niciun fel; ele chiar mi s-au intamplat. Se pare ca nu traiesc niciodata o intalnire, ci vad una in care sunt implicat.



Bill Gammill isi aminteste ce s-a intamplat in acea seara linistita de primavara: O nava spatiala uriasa cobora pe un camp unde sute de oameni asteptau si s-a trezit brusc in mijlocul unei intalniri uimitoare, surprinzatoare, intr-o alta lume – o reuniune de oameni intr-un „spatiu superior”. A fost oare doar un vis ori o halucinatie, sau este chiar o amintire, dat fiind ca a trait cu adevarat o experienta fantastica, dar foarte reala?

Iata ce isi aminteste: In acea noapte uimitoare, extraterestrii au povestit despre destinul si trecutul fantastic, dar adevarat, al Pamantului si al locuitorilor lui: despre originea vietii pe Pamant, despre faptul ca exista fiinte non-umane in constelatiile Pleiade si Sirius si de munca sustinuta de legendara „Mare Fratie Alba”. Gammill se simte si acum in „legatura” cu aceasta adunare misterioasa, dar solemna, de oameni si extraterestri – un gen de intalnire galactica, la nivel inalt. El a avut nevoie de luni de zile pana a inteles ceva din aceasta experienta – cuvintele, imaginile, invatamintele si natura fiintelor pe care le intalnise.



Reuniunea contine relatarea originara a acestei experiente si dezvaluirile facute despre trecutul omenirii, originile ei, posibilitatile ei actuale si un viitor posibil – inclusiv vremurile de sfarsit, apocalipsa si interactiunea noastra cu fiintele celeste. Informatiile din aceasta carte sunt un apel pentru trezirea planetei: Din ce in ce mai multi sunt chemati la reuniune, iar viitorul este acum.



*********************

Si un fragment din carte



INALTAREA



Dupa toate astea, dupa ce am scris neintrerupt atata timp, m‑am dus la culcare fara a ma gandi la ceva anume si am avut un somn profund si linistit, care a durat cateva minute, pana cand cuvantul „inaltare” a aparut de niciunde. Inaltare. Il aud des. Il folosesc si eu tot timpul, dar ce inseamna el, mai precis? Ce presupune inaltarea? Cine este un candidat bun pentru inaltare; cand incepe si cat dureaza? Brusc, in mintea mea au aparut lucruri asociate – sau nu – cu inaltarea, iar restul noptii a trecut cu vise intretaiate, ce pareau sa nu ofere un mesaj clar, nimic semnificativ despre care sa pot spune: Aha!

Iar Fratii erau acolo, peste tot. I‑am putut simti miscandu‑se la marginea viselor mele toata noaptea si toti pareau ca vorbesc deodata. Parca auzeam paraziti la radio. Din punct de vedere energetic, ma simteam minunat, ca si cum as fi participat la o petrecere. Imi placea compania si nu‑mi faceam griji de ce as putea pierde.

A doua zi dimineata, m‑am trezit plin de o energie ciudata. Complet treaz, energic, aproape nerabdator, m‑am trezit si m‑am dus sa ma intind pe canapea. Brusc si fara veste, am avut senzatia ca sunt din nou „la bordul navei”.

Toti Fratii din noaptea trecuta erau acolo, dar se hotarasera sa aiba un singur purtator de cuvant – o voce care suna, in mod ciudat, ca cea a fostului meu profesor. Nu voi incerca sa v‑o descriu, pentru a nu influenta semnificatia cuvintelor. Hai sa spunem doar ca era o voce pe care trebuia sa „o accept cu greu”, atunci cand l‑am vazut pentru prima oara. In acest context insa, era familiara si ma simteam bine si linistit, cand o auzeam.

Trebuie sa intelegeti ca profesorul meu m‑a inteles cu mult inainte de a ma intelege eu. L‑am intrebat, odata, ce credea ca reprezinta slujba pentru calea mea, iar el mi‑a spus ca ar trebui mai intai sa‑mi fac curatenie in propria curte. O parte din rolul meu, mi‑a spus, era sa accelerez evolutia constiintei la oameni. Apoi a ras si a spus: „Dar sa nu te astepti ca cineva sa‑ti multumeasca pentru asta”. (Sotia mea a interpretat aceste cuvinte, spunand ca rolul meu era acela de a ma misca pe planeta si de a irita oamenii.) Profesorul obisnuia sa ma dea ca exemplu celorlalti, spunand: „Daca Bill poate face asta, atunci sa fiti siguri ca si voi puteti”.

Mi‑a salvat viata. M‑a luat in inima lui si m‑a tinut mai aproape de inima Christica, decat mi‑am putut imagina vreodata ca este posibil. Intr‑un moment revelator si coplesitor, m‑a facut sa inteleg ca Christos cel viu nu este o persoana, sau un zeu, ci un eveniment latent in noi toti. M‑a purtat in chiar inima acestui eveniment si m‑a eliberat. M‑a facut sa ma regasesc, facandu‑mi cunostinta cu „Seful” lui. Cel mai tare tip! Dumnezeu. Pentru asta, ii sunt etern recunoscator. Chiar si acum, nu pot vorbi despre profesorul meu, fara ca inima sa mi se incalzeasca.

Aceasta este Inaltarea, mi‑a zis. Aceasta planeta, ca si toate speciile vii ce o locuiesc, sunt pregatite sa se „inalte” intr‑o alta dimensiune. Formele de viata din prima si a doua dimensiune vor deveni forme de viata de dimensiunea a treia. Oamenii vor trece intr‑o lume de dimensiunea a patra, sau la unimea reprezentata de dimensiunea a cincea, in functie de nivelul de evolutie si de intentia lor. S‑ar putea ca unii sa avanseze chiar mai mult, iar unii lucreaza chiar de la niveluri ce trec dincolo de imaginatia voastra. Inaltarea este in plina desfasurare, a spus el. A inceput de ceva vreme si va continua cat va fi nevoie. Ca eveniment, ea a fost planificata cu eoni in urma, dupa un plan cosmic vast si nu are nici o legatura cu vreun calendar local. In prezent, Pamantul este binecuvantat cu prezenta celei mai mari reuniuni de Maestri Inaltati, ingeri, arhangheli si extraterestri din toate colturile galaxiei. Ei sunt aici sa supravegheze, sa ajute, sa indrume, sa faca tot ce pot, in modul cel mai discret posibil.

L‑am intrerupt. Aveam propriile mele planuri. Voiam sa stiu cum se incadreaza karma si reincarnarea, in toate astea.

In nici un fel, mi‑a raspuns. Procesul de inaltare se desfasoara in afara ciclului incarnarii. Inainte ca reintruparea sa poata deveni o probabilitate, toata karma trebuie purificata. Deja ati functionat prea mult in sistemul karmei – prea multe vieti. Insa ati ajuns la capatul zilei karmice. Daca ati amanat ceva, acum va fi rezolvat. Asta ar putea face ca viata prezenta sa fie intensa si imprevizibila. Din acelasi motiv, este posibil ca structurile voastre sociale colective sa devina nesigure: pot cadea guverne, banci, iar violenta se poate extinde, pe masura ce oamenii echilibreaza si ultimele ramasite ale karmei. Toate acestea pregatesc inaltarea: cand viata va incepe din nou, la un nivel nou de constiinta, intr‑o octava superioara de existenta.

Am vrut sa stiu ce as putea face pentru mine si pentru altii, pe parcursul acestui proces.

Mai mult decat orice, fii bun cu tine insuti, a spus – si cinstit. Nimeni nu este la fel de bun sau de rau pe cat crede. Ca precursori ai unei specii umane Divine, sarcina voastra este aceea de a vindeca ranile separarii si de a reconcilia spiritul cu materia. Incepeti prin a va elibera de propriile suferinte. Nu emiteti judecati la adresa voastra sau a altora; nu lasati ego‑ul/intelectul sa puna un pret pe gandurile voastre, bune sau rele. Sa nu va fie teama. Teama este singurul lucru care va poate impiedica, sau poate incetini procesul. Teama exista, doar cand ati acceptat o iluzie oarecare.

A continuat sa‑mi spuna ca inaltarea planetara se va desfasura intr‑o serie de etape, schimband corpul fizic, in timp ce corpul si spiritul se vor contopi intr‑o singura fiinta, o fiinta perfectionata de Lumina, intr‑un corp fizic de Lumina – dezvaluirea corpului de Lumina. Odata cu terminarea fiecarei etape, schimbarile survenite trebuie integrate in toate domeniile vietii si ale spiritului. Acest proces este menit sa atraga atentia asupra tuturor problemelor umane, fiecare nivel superior aducand in prim plan un strat mai profund decat cel anterior. Pe masura ce fiecare problema va aparea la suprafata, veti avea ocazia de a-I permite Luminii Christice sa o transmute, sau sa o purificati, folosind tehnologiile pe baza de Lumina, care au fost descoperite in ultimii ani. Alegerea va apartine.

Dar sa nu o luati personal, a spus el, evident citindu‑mi gandurile. Acesta nu este un proces personal, desi poate sa para astfel, pentru ca va afecteaza mental, emotional si fizic.

„Ai putea explica mai clar?”, am spus, cu o incordare din ce in ce mai mare, pe care sunt sigur ca a simtit‑o, dar a ales sa o ignore.

Primele cateva etape sunt structurate pentru a se obtine schimbari treptate la toate nivelurile, mi‑a spus, cu treziri spirituale clare, combinate cu schimbari fizice, mentale si emotionale. Dupa aceea, este posibil sa experimentati primele coborari ale spiritului – spiritul coboara in trup si aduce cu el o trezire spirituala perceptibila. Este posibil sa manifestati capacitati de clarviziune, clarauditie, sau o constienta chinestezica a energiei. Apoi veti observa schimbari evidente ale corpului. E posibil sa aveti dureri si tulburari de sanatate – chiar si episoade virale. Este posibil sa va imbolnaviti in fiecare luna. Veti avea dureri de cap, pe masura ce traseele nervului optic si glanda pineala se vor activa; sau dureri de urechi, pe masura ce se vor reface traseele celulelor transmitatoare. Veti suferi cu siguranta de transpiratie abundenta si diaree, pe masura ce veti pierde din densitatea celulelor corpului. In acelasi timp, se adauga un al treilea lant de ADN, reconectand Sinele spiritual la sinele material, lucru ce va va provoca, din cand in cand, o senzatie de dislocare. Este posibil ca aceste schimbari sa dureze doi sau trei ani pentru specia umana si mai mult pentru planeta. „Sunt suficient de clar?”, a intrebat si nu a asteptat sa‑i raspund.

Exista un spatiu vid la capatul fiecarui nivel, numit moartea ego‑ului. Se poate manifesta ca o depresie, sau ca o senzatie ca sunteti un nimic. Stiindu‑va pe voi (referindu‑se la mine, de fapt), veti crede ca sunteti pe moarte. Acest vid este folosit ca o pauza de odihna, inainte de a merge mai departe. Este o camera de integrare, un loc energetic in care nu exista nimic, unde veti putea sa construiti o noua imagine despre voi si viata, inainte de a trece la urmatoarea etapa.

Urmatorul nivel priveste integrarea schimbarilor spirituale si fizice, in viata de zi cu zi. Relatiile sunt importante.

Prin intermediul relatiilor va testati – pe voi si schimbarile aparute. Veti descoperi ca orice relatie bazata pe control, manipulare sau teama va deveni de netolerat; multe relatii se vor sfarsi in aceasta faza. (Observati cum casatoriile de o viata devin din ce in ce mai rare in epoca actuala; ne asociem pentru scopuri spirituale, iar relatiile pot dura cateva saptamani, luni sau ani. Dupa ce scopul este atins, cel mai probabil legatura se va modifica sau se va incheia definitiv.) Vidul care insoteste acest nivel poate fi extrem de dureros. Dupa o concentrare atat de mare asupra relatiilor, acest vid va cere sa ramaneti singuri cu voi insiva. Intr‑adevar, relatia pe care o aveti cu voi insiva este cea mai importanta relatie pe care o veti avea vreodata.

La inceputul urmatorului nivel, va veti simti innoiti si sensibili. Este inceputul trezirii spirituale in care capacitatile si darurile de la spirit vor deveni mai clare – pe masura ce veti deveni mai puri, din punct de vedere energetic. Va veti concentra pe manifestarea acestor daruri si apoi pe integrarea lor completa, pentru a le putea folosi in viata de zi cu zi. Vi se va cere sa traiti conform darurilor voastre spirituale.

Tranzitia catre nivelul urmator este atat de usoara, incat poate trece uneori neobservata. Darurile voastre spirituale devin din ce in ce mai mari, iar corpul fizic incepe sa‑si modifice aspectul. S‑ar putea ca prietenii sa remarce ca aratati mai tineri sau oarecum diferit. Dar acest nivel aduce cu el o procesare mai profunda a problemelor emotionale. Va trebui sa examinati toate credintele si formele-gand referitoare la moarte si pierdere. Este posibil sa creati motive de dezamagire, sau sa descoperiti ca aduceti la suprafata cele mai adanci temeri, pentru a va putea elibera definitiv de ele, prin trairea lor. Aceleasi probleme umane pe care ati crezut ca le‑ati rezolvat mai devreme, se vor ivi probabil din nou – cu o si mai mare intensitate.

Aceia dintre voi care se afla in primul val al inaltarii isi vor da seama ca traiesc fara echipament de protectie – fara asigurare poate, fara sprijin din partea familiei, in cazul in care va veti imbolnavi, sau aveti vreun handicap oarecare. Sunteti singuri. Vor fi zile in care va veti simti parasiti de Dumnezeu si de alegerile care v‑au adus pana acolo. Aceasta este doar o provocare, pentru a patrunde mai adanc in Spirit. Incetati sa va mai ganditi cum sa ajungeti acolo, sau incotro va indreptati. Incetati sa va folositi ratiunea, pentru a va face drum catre urmatorul nivel. Dumnezeu ii vorbeste sufletului in moduri ce se simt de catre inima; mintea este intotdeauna ultima care afla. Dumnezeu si Sinele vostru Divin nu v‑au adus pana aici, doar pentru a vedea cum va inecati. Aveti incredere in miracolul in care s‑a transformat viata voastra.

La acest nivel, orice energie stocata in corpul mental sau in cel emotional trebuie eliberata corpului spiritual. Daca nu rezolvati aceste probleme, la nivelul urmator veti incepe sa le manifestati in viata voastra cotidiana – si m‑a asigurat ca nu va fi prea placut.

Procesul de purificare inseamna eliberarea energiei stocate in corpul mental si in cel emotional si redistribuirea acestei energii in corpul spiritual, unde va putea fi folosita. Acest lucru se realizeaza in primul rand prin sistarea tuturor judecatilor facute la adresa gandurilor si emotiilor; incetati sa le mai etichetati drept bune sau rele; uitati circumstantele ce insotesc gandul sau emotia; renuntati la detalii. Observati‑le fara a interactiona. Fiti atenti la fiecare moment, dar nu lasati intelectul sa emita judecati.

Nici una. Nu etichetati drept greseala sau placere. Doar observati si inregistrati. In acest mod, nu schimbati doar intentia gandului sau a emotiei, ci transformati experienta lor, in energie bruta. Apoi, folositi‑va mintea pentru a transfera aceasta energie in Inima plina de Compasiune, pentru a fi echilibrata si purificata de Lumina si Iubire. Apoi puteti ori sa o stocati in corpul spiritual, pentru a o folosi mai tarziu, ori sa o eliberati in mediu inconjurator, sub forma de iubire pentru toate lucrurile. Prin intermediul acestei energii sunt create miracolele.

Singura diferenta dintre un maestru si un om obisnuit este locul unde se afla energia in corpurile subtile. Un om obisnuit are energia blocata in emotii – sub forma de amintiri din corpul emotional – si in credinte si ganduri in corpul mental. Omul obisnuit are un corp spiritual nedezvoltat; gandurile si emotiile ii consuma intreaga energie.

Intreaga energie a corpurilor subtile ale unui maestru este stocata in corpul spiritual. Pentru un maestru, energia asociata cu emotia trece din corpul spiritual in corpul emotional, pentru un moment – si apoi este eliberata inapoi in corpul spiritual, dupa ce stimulul emotional a incetat. Astfel, maestrul isi poate folosi energia, dupa cum doreste. Energia spirituala este la dispozitia maestrului, deoarece ea nu este consumata de ganduri, credinte, emotii si amintiri. Crearea acestei structuri nediluate, in corpurile energetice face posibila manifestarea gandului, in realitatea fizica.

Bineinteles ca intotdeauna este bine sa dai dovada de discernamant. Verificati tot ce auziti; tot ce vedeti; tot ce atingeti, gustati si mirositi; orice informatie care va iese in cale – verificati totul cu intelepciunea propriei voastre inimi intuitive.

Fiti recunoscatori ca aveti idee de ce se intampla si ca ati lucrat pentru a va purifica problemele nerezolvate. Imaginati‑va prin ceea ce trece marea masa a oamenilor nestiutori, nelinistiti, maniosi si frustrati, trecand prin aceleasi schimbari ca si voi, dar fara sa se fi confruntat, mai intai, cu propriile probleme. Totul pare atat de personal si de lipsit de speranta. Unii vor innebuni. Nu faceti ca ei. Este important sa va dati seama ce va apartine si ce nu. Este posibil ca universul sa va ceara sa‑i ajutati pe altii, dar rareori vi se va cere sa preluati din problemele lor. Vedeti care sunt ale voastre si rezolvati‑le. Dar dati‑va seama care nu sunt. Stati centrati in propria energie. Fiind centrati in interior, nimic din ceea ce nu este al vostru, nu va va atinge.

Retineti, exista un curent constant de energie Divina care va intra prin varful capului, sub forma unui curent fin de Lumina, ce trece prin centrul fiintei voastre si este localizat in coloana vertebrala. Cand intra prin crestet, este plin de o iubire impersonala – insa devine mai dens si personal, pe masura ce patrunde mai adanc in corp. Daca viata devine prea densa si prea personala sau daca tensiunea din oricare dintre chakrele inferioare nu poate fi administrata temporar, retineti ca acelasi curent se ridica in susul coloanei si iese prin crestet, conectandu‑va la Sursa. Daca va uitati originea Divina, sau hotarati sa va eliberati de agitatia celei de‑a treia si a patra dimensiuni, chiar in timp ce functionati in ele, ramaneti in curent, renuntati la toate sistemele de credinta, priviti in sus, in crestet, concentrati‑va si inspirati Acel Dumnezeu Launtric ...

Deja ma simteam bulversat; ma inecam in informatii. Eram coplesit.

„Deci, incotro se indreapta toate astea?”, am intrebat. „Vreau sa spun, mai exista vreo cale de a iesi din aceasta situatie de mai sus? Stiu ca spui ca nu este o chestiune personala, dar trebuie sa existe un castig personal. De ce am mai face‑o? Si de ce eu?”

In primul rand, inaltarea nu are nici o legatura cu parasirea acestei lumi, ci cu a patrunde mai adanc in ea. Nu este un mijloc de a scapa, ci rezultatul natural al abandonarii tuturor cailor de scapare. Poate cel mai important aspect este transformarea carapacei voastre fizice, intr‑un vehicul capabil sa fuzioneze mai mult cu Sinele superior, eveniment planificat si declansat de cantitatea de Lumina pe care o pastrati in celule. Cred ca asta pare o chestiune personala; cu cat acumulezi mai multa Lumina in corpul fizic, cu atat mai mare va fi nivelul de spirit pe care‑l poti ingloba in corp. Catre sfarsitul procesului formarii corpului de Lumina, chiar inainte de inaltare, veti fuziona complet cu Sinele superior.

Inaltarea este marcata de deplasarea campului merkaba, in centrul inimii corpului vostru. Este corpul de Lumina geometric – cel mai adesea identificat drept un inel sau o sfera de lumina aurie. El este vehiculul inaltarii si al unei initieri majore – eveniment ce marcheaza inceputul inaltarii voastre personale, intr‑o lume de dimensiunea a cincea, cea a unimii.

De ce tu?, a spus. Si chiar in timp ce spunea urmatoarele cuvinte, ceva s‑a rupt in mine; am avut o revelatie care m‑a facut sa rad si sa plang, in acelasi timp. Adica acum, zece ani mai tarziu si de pe „lumea cealalta”, incercand inca sa ma ajute, incurajandu‑ma cu vocea lui inimitabila, profesorul vine si‑mi spune: „Hai Bill, asta este inaltarea; daca tu poti s‑o faci, atunci oricine poate”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu