sâmbătă, 22 februarie 2014

declansarea Evenimentului

Cu totii asteptam declansarea Evenimentului, cel putin cei care stim ce inseamna asta, astfel sa ne eliberam de sclavia instituita cu mii de ani in urma de catre fortele oculte ale intunericului pe planeta noastra si sa trecem la construirea unei societati drepte, armonioase si evolutive.


De multe ori ne intrebam de ce se intarzie atata ? Iata ca o parte a raspunsului ni-l ofera Cobra.

Printre multele probleme ce trebuie sa fie securizate odata cu declansarea Evenimentului, pentru a nu se crea haos social este si mentinerea in deplina siguranta a infrastructurii ( electricitate, apa, gaz, precum si functionarea centralelor de tot felul, rafinariilor, etc.) imediat in primele ore dupa declansarea acestuia si inceperea operarii arestarilor capilor cabalei.

Cu ani in urma membrii cheie ai cabalei s-au asigurat impotriva eliminarii lor de pe suprafata planetei prin punerea unui cod special de calculator in principalele programe care monitorizeaza toate sistemele de control industrial ce formeaza coloana vertebrala a infrastructurii existente( electricitate, apa, gaz, productia de alimente si distributie, etc.). Acest cod de computer necesita sectiuni speciale ale acestor programe principale, care necesita sa fie actualizate zilnic de catre membrii-cheie ai cabalei prin semnarea cu amprenta digitala sau identificarea irisului. In cazul in care doar un membru al cabalei nu se mai identifica sau apasa butonul de panica, este activat un virus, programul se blocheaza si se creaza o cascada de intreruperi in infrastructura.

Imaginati-va ce se poate intampla in acest caz :

Cu dependența noastră tot mai mare de internet pentru a transmite orice, de la e-mailuri și informații de plată electronică la controlul traficului aerian și de transport logistic, un atac cibernetic vizat în mod corespunzător ar putea provoca haos în Statele Unite în câteva minute, spune Richard Clark.
In avertismentul sau Clark enunta un scenariu apocaliptic, in care problemele incep cu prabusirea uneia din retelele de calculatoare ale Pentagonului. Furnizorii de servicii de internet in curand sunt in colaps. Rapoartele vin cu incendii de proportii ale marilor rafinarii si explozii in Philadelphia si Huston. Uzinele chimice se defecteaza eliberand in atmosfera nori letali de clor.

Controlorii traficului aerian raporteaza multe coliziuni in aer ale aeronavelor in timp ce uriase accidente ale trenurilor de metrou au loc in New York, Washington si Los Angeles. Mai mult de 150 de orase sunt brusc blocate. Zeci de mii de americani mor intr-un atac comparabil cu efectele devastatoare ale unei bombe nucleare.

 ,,Ca toate acestea sa se intample, ar fi necesar nu mai mult de 15 minute, fara ca un singur soldat sa puna piciorul in SUA".

,,Un inamic al Statelor Unite, fie extern sau intern, nu ar avea nevoie de o bombă nucleară. El ar trebui pur și simplu să ,,doboare” rețelele principale de calculatoare. Multe operațiuni de internet sunt centralizate, în special în sectorul privat, prabusind ceva de genul DNS național (Domain Name System), baza de date si ar pune capăt destul de mult timp oricarei comunicari folosite de publicul larg. Un atac asupra rețelelor Departamentului Apărării ar fi chiar mai grav, ar putea duce la un efect în cascadă în întreaga națiune".

,,Utilități, cum ar fi retelele de apă și electricitate, sunt extrem de vulnerabile, deoarece acestea sunt construite pe tehnologii foarte vechi și sunt foarte dependente unele de altele datorită sistemelor vechi de distribuție. Ca un exemplu, iau în considerare o cadere masiva a retelei electrice care a acoperit întreaga zona de nord-est, mai multe zile în 2003, în timp ce echipajele de urgență au lucrat pentru a rezolva problemele. Aproximativ o cincime din țara noastră a fost afectata de caderea electricitatii, nu pentru că centralele electrice locale au cazut dar, în conformitate cu povestea oficială, una sau două instalații principale au experimentat întreruperi datorate unor cauze naturale (arbori de pe liniile de înaltă tensiune). Nu există încă nici o confirmare definitivă asupra a ceea ce sa întâmplat aici, și cu toții știm că acest lucru ar fi putut fi un atac cibernetic de testare a rețelelor noastre”.

,,Nu reprezinta nici un secret faptul că hackerii din țări precum Rusia, și mai ales China, au realizat în ultimul deceniu infiltrarea și testarea stabilității și securității rețelelor americane - inclusiv sistemele de satelit ale Pentagonului. La primul semn de potențial conflict internațional, valul inițial de atacuri va avea loc probabil pe câmpul de luptă digital, rezultând în doborarea sistemelor de comunicații, utilități, sisteme de cabluri, GPS, rețelele de telefonie mobila și a sistemelor de procesare a tranzacțiilor.
Un alt aspect, care nu este direct legat de rețelele de calculatoare ale sistemului de apărare, este că planurile utilitatilor SUA de apă, electrice, și a rețelelor de internet sunt disponibile pe internet pentru oricine, pentru a descărca și analiza vulnerabilitatea lor. Le-am dat, în esență, unor dusmani potentiali o foaie de parcurs pentru modul de a dobora Statele Unite, chiar și fără a trage un foc de arma”.

Intr-un raport din 7 octombrie 2011, DHS sub secretarul Greg Shaffer avertiza ca hackerii si guvernele straine ,,bat la usa din spate” a sistemelor de retea care conecteaza totul, de la sistemele de control a infrastructurii pana la retelele financiare.

Se pare că grila inteligenta interconectată este activa în atac, după cum reiese dintr-un nou troian Stuxnet-stil, care a fost detectat de către liderii de securitate cibernetică majori Symantec și McAfee. La fel ca și predecesorul său, troianul numit "Duqu" este conceput pentru a se infiltra in rețelele care controlează totul, de la instalații de producere a energiei pana la rafinăriile de petrol. Nu este încă clar cum funcționează exact troianul, care este destinația sa, sau scopul pentru care a fost proiectat ​​(deși se crede că codul pentru Duqu și Stuxnet probabil isi au originea cu agențiile de informații americane). Atât Symantec cat și McAfee continua sa investigheze amenințarea.

Stuxnet a fost atat de avansat incat a prăbușit centrifugele fizice utilizate pentru a îmbogăți uraniul în instalațiile nucleare ale Iranului . Stuxnet a făcut acest lucru prin exploatarea vulnerabilitatilor software-ului și hardware-ului , în esență, raportat de inginerii centrului de cercetare din Iran , care a fost tot ceea ce funcționează în mod corespunzător sub controlul interfetei software-ului , în timp ce în fundal a scos centrifugele rotative de sub control pana la punctul de eșec al hardware-ului.

Duqu , care este aparent o piesă similară de cod avansat cu un modus operandi ușor diferit , nu este încă pe deplin înțeles , dar, ca Stuxnet în Iran , acum funcționează în mod activ în cadrul sistemelor de infrastructură critice in colectarea de informații . În ce scop ? Răspunsul la această întrebare ar putea rămâne evaziv până cand va fi prea târziu .

Departamentul de Securitate Interna ( DHS ), intr-un buletin emis avertizeaza cu privire la grupul de hacking Anonymous( acest grup este in legatura cu grupul militarilor pozitivi de la Pentagon si actioneaza unitar cu actiuni inteligent coordonate.Vedeti articolul meu din blog,n.t.), ca acestia devin tot mai capabili de a ataca sistemele avansate de control industrial ( ICS ).

Curios, pare a fi ca troianul Duqu ar fi provenit de la hackeri individuali sau grupuri de hacking, sau servicii de informații străine. Mai degrabă, decat virusul Stuxnet, care a fost probabil conceput sub control și / sau sub orientarea serviciilor de informații americane, eventual în colaborare cu serviciile de informații israeliene.

În timp ce DHS a emis avertismente cu privire la Anonymous și alte grupuri de hacking ca ar putea ataca rețeaua, cineva - și este probabil ca un hacker singuratic sau grupul de hacking Anonymous - este implicat în mod activ în sondarea de vulnerabilități în sistemele americane de control a infrastructurii. Acestea sunt sisteme care monitorizează și controlează energia electrică, aprovizionarea cu apă, conductele de gaze, rafinării de petrol, schimburi financiare, și chiar anumite operațiuni militare.
Nu pare să existe nici un pericol imediat în acest moment, troianul Duqu este raportat ca colecteaza informatii, spre deosebire de Stuxnet care încerca în mod activ sa prabuseasca sistemele printr-un atac stil hardware.
Dar odată ce dobândește toate informațiile necesare, cum ar fi codurile de acces personal, certificate de securitate și un aspect particular cartografiat al infrastructurii de rețea, acesta nu ar dura mult să ia lucrurile la nivelul următor.

Imaginați-vă pentru o clipă efectul unui atac cu privire la operațiunile de rafinare mari, întreruperi in cascada a retelei electrice, sisteme de purificare a apei urbane cu adăugare de chimicale excesiv la aprovizionarea cu apă, sau inundațiile masive care ar putea rezulta în cazul în care un baraj de acumulare ar fi compromis.


Sau, considerati că flota de drone a SUA a fost atacata recent de un troian necunoscut sau malware-ul, care a logat comenzi și parole de acces la sistemele militare de înaltă securitate.
Posibilitățile de deteriorare prin intermediul sistemelor de infrastructură compromise ar fi nimic mai mult decat o scurta ,,apocalipsă digitala”, cu potențialul de a afecta negativ viețile a zeci de milioane de americani, practic peste noapte.

Desi Miscarea de Rezistenta poate acum reseta sistemul financiar, cu o simpla apasare de buton, controlul internetului nu este suficient pentru a garanta buna functionare a sistemelor de control a infrastructurii, in primele ore critice dupa declansarea Evenimentului. Aceasta este problema majora la care se lucreaza acum pentru a fi solutionata.

O alta problema este cea a oamenilor care au conlucrat direct sau indirect cu cabala si s-au imbogatit. Acestia vor fi in opozitie cu Fortele Luminii din frica pierderii averilor acumulate. Dar noul sistem va lasa averea acelor oameni care au castigat-o cinstit prin munca. Va fi confiscata si impartita omenirii averea acelora care si-au creat-o prin furt, crime impotriva umanitatii si impotriva planetei, inselatorii,etc.
Mai sunt si alte motive pentru care se intarzie Evenimentul, dar Cobra ne va informa ulterior cand va fi momentul oportun.

   articol preluat de pe  http://burebista2012.blogspot.ro/
      surse : http://www.shtfplan.com
                    http://2012portal.blogspot.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu