vineri, 6 martie 2015

MESAJE URGENTE PENTRU ECHIPA DE LA SOL

” Vă rog să fiți conștienți de ceea ce permiteți în psihicul vostru. Timpul care urmează este incredibil de de bun augur, tot ceea ce vă doriți să se întâmple se va întâmpla, așa că fiți atenți la ceea ce vă doriți, pentru că orice puneți în mișcare acum, se va manifesta foarte repede în realitatea voastră. Acesta este momentul în care să creați o lume nouă și frumoasă, sau mai degrabă să o readuceți la starea ei de puritate pe care a avut-o cândva. Mulți dintre voi știu să înțeleagă importanța acestor energii magnifice care intră pe Gaia așa că veți încerca să vă trageți energia înspre ele. Vă rog să vă focalizați pe momentul vostru acum, fără să țineți cont de ceea ce mass-media va încerca să vă servească pentru a vă face să vă mutați focalizarea dincolo de ceea ce se petrece acum cu adevărat, de la ceea ce sunteți aici să faceți și încercați să realizați. Perioada dintre acest moment și Septembrie este incredibil de importantă. Cu cât rămâneți mai pozitivi, cu atât va fi mai bine pe măsură ce ne apropiem tot mai mult de luna Septembrie...

Afectarea continuă făcută de către energia binevoitoare eliberată de către aliniamentele noastre planetare și familia noastră galactică care monitorizează desfășurarea diferitelor evenimente de pe Pământ, va continua să se integreze în psihicul uman și va deconecta omenirea de la rețeaua de informații la care este conectată în prezent, conectând-o la o alta. Toate acestea sunt deja în curs de desfășurare, deși impactul major al acestor schimbări va fi simțit în jurul datei de 20 Martie la eclipsa totală de Soare. În timpul acesteia alianța noastră stelară binevoitoare va fi în măsură să aducă din nou energia necesară pentru a re-echilibra din nou Pământul. Toate acestea vor fi realizate prin trimiterea unor frecvențe diferite de către numeroșii noștri aliați care se află staționați în jurul acestei plantete. Pentru că fiecare dintre noi acționează ca și un fascicul de lumină pe planetă, mulți dintre voi vor experimenta expansiunea conștiinței și vor simți că imense cantități de energie de lumină vor trece direct prin voi ajungând până în miezul Pământului și a celor din jurul vostru...

Ceea ce ni se comunică prin transmisia pe care am primit-o de la Alianțele noastre Stelare binevoitoare este că, ființele umane și toți cei care sunt prezenți pe Pământ, vor fi deconectați de la rețea, de la ”banca lor de memorie” în scopul de a uita ceea ce au fost învățați și vor fi reconectați la noi bănci de memorie dându-li-se astfel oportunitatea de a crea noi realități. Asemeni unei coli albe, începând cu amintirile trecutului pe care ei le au, având posibilitatea ca fie să le lase în urmă, fie să le aducă cu ei. Acesta va fi un timp foarte turbulent deoarece ciocnirea energiilor va fi destul de greu de înțeles de către toată lumea. Vom fi într-o stare de balansare, incapabili să ne angajăm pe deplin în orice decizie până când vom trece din acest moment în altul care vine înspre noi în luna Aprilie. Cu toate acestea, pe parcursul acestei turbulențe, cei care au învățat să se conecteze cu propriile lor sine și cu miezul Pământului vor fi capabili să plutească prin aceste timpuri cu strălucire și un imens succes!”



Fiți pregătiți să treceți printr-o altă curățare colectivă și la o altă ridicare colectivă sub forma a diferite descărcări importante care vor avea loc înainte de luna întunecată (eclipsa de Soare).
Aceia dintre voi care sunteți staționați pe Pământ veți experimenta o creștere a energiilor și o restructurare a componentelor ADN-ului vostru din nou, deoarece următoarea etapă de purificare este pe cale deja. Așteptați-vă la evenimente miraculoase și la sincronicități care vă vor inunda psihicul, deoarece într-adevăr coridorul de siguranță a fost trecut. Într-adevăr ați restabilit echilibrul fără să o faceți în mod activ, ci participând pur și simplu în modurile pământești ale vieții cu sârguință, bunăvoință, lumină și iubire.
Rămâneți fermi în convingerile voastre și mergeți cu sârguință pe calea aleasă. Rămâneți împământați. Stați în ACUM.
Asta este tot ceea ce avem pentru voi acum. Suntem cu voi. Vă iubim. La revedere pentru acum.”
Galacticii
Prin Anna Merkaba
Traducere și publicare Monica Poka
Sursa:
http://dincolo-de-mine-sunt-eu.blogsp...
Muzica: ”Estrella” Kitaro