miercuri, 31 martie 2010

Petiţia pentru Ziua Unităţii Mondiale

Petiţia pentru Ziua Unităţii Mondiale – Textul
Declar:

1.Că mesajul “suntem un tot unitar” este înrudit, unit si dependent de Dumnezeu, Viaţă şi unii de alţii, reprezintă mesajul spiritual pe care omenirea l-a aşteptat pentru a oferi răspunsuri sustenabile la întrebările umanităţii.
2.Că lumea nu trebuie să fie aşa cum este azi şi că oamenii se pot schimba apelând la puterea spirituală a cetăţenilor.
3.Că umanitatea este bună şi are potenţial nelimitat, că transformarea socială începe odată cu transformarea fiecărei persoane în parte. Prin urmare admit importanţa pe care o are legătura cu esenţa divină şi înţelepciunea interioară de-a lungul întregii vieţi, oferind oportunitatea de a creşte nivelul de potenţial umanitar pentru beneficiul tuturor.
4.Dorinţa mea este de a susţine principiile spirituale, principiul de etică la nivel mondial şi valorile universale precum respectul, dreptatea, pacea, demnitatea, libertatea, responsabilitatea şi colaborarea ce stau la baza acestei declaraţii.
5.Oamenii au nevoie unii de ceilalţi pentru a supravieţui pe această planetă. Susţin faptul că suntem toţi implicaţi şi comunitatea se dezvoltă în timp ce ne cunoaştem mai bine unii pe ceilalţi şi ne bucurăm de minunăţia şi frumuseţea de a fi diferiţi. Declar că îmi iau în serios rolul de a ajuta să stabilesc împreună cu toţi oamenii din lume o tradiţie de a discuta despre problemele globale de zi cu zi într-o manieră holistică, pozitivă şi inovatoare
6.Unitatea se referă la multe lucruri din viaţă- chiar şi la acea parrte când ne numim “ceilalţi”.Integritatea şi unitatea pot fi îndeplinite doar recunoscându-ne unicitatea, frumuseţea şi scopul fiecărei perioade din viaţă. Cu mine începe procesul de recunoaştere.

7.Fac parte din noua conştiinţă ce promovează principiul sincerităţii, informării, a legăturii şi relaţiei dintre mine şi întregul univers şi continuu să apreciez minunăţia, frumuseţea şi misterul tuturor lucrurilor.
8.Declar că este timpul schimbării şi declare importanţa pe care o are o zi unică a tuturor oamenilor pentru a se uni într-o singură familie pentru a discuta, a sărbători şi să ne bucurăm de unitate.
Daţi click aici pentru a semna petiţia

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu