vineri, 5 februarie 2016

Biofizician Rusia: Oamenii se TRANSFORMA incepand din 21.12.2012, dar inca nu isi dau seama

Un cunoscut biofizician din Rusia spune ca in corpul oamenilor au avut loc transformari importante in ultimii doi ani, dar inca nu si-au dat seama.
Omul s-a transformat in extraterestru si deja noi traim pe alta planeta, conform biofizicianului rus, Valentina Mironova. Potrivit acesteia, care are o experienta de 20 de ani la Centrul Cosmic al Rusiei, lumea noastra s-a schimbat fara sa simtim. Acest lucru s-a intamplat la momentul schimbarii cuantice, pe care multi l-au desemnat ca fiind 21.12.2012.
„Atunci toti au sarit in sus, spunand ca nu s-a intamplat nimic, dar evenimentul a avut loc de fapt, fara ca noi sa simtim”, spune femeia, citata deRetro.
„Oamenii de stiinta care lucreaza cu atomul de hidrogen au descoperit o pulsatie ciudata. In zece ani, intre 2003-2013, particula de protoni s-a micsorat cu 4%. Acest fapt are un impact semnificativ asupra omului si asupra mediului. Deoarece hidrogenul modificat se gaseste in apa, deci in toti oamenii, atunci si acestia se schimba la randul lor”, a continuat biofizicianul.

„Structura noastra biologica este deja alta, de aceea atat de multe medicamente nu mai au efect asupra noastra. Oricum, noi suntem acum extraterestri si traim pe alta planeta. Legile fizice care au dainuit pana in 2013, deodata au incetat sa mai aiba efect, deoarece densitatea materiei a devenit alta”, a mai spus Mironova.
Ea mai aduce un argument in sprijinul afirmatiilor sale, amintind cuvintele catorva intelepti ai vremurilor stravechi care spuneau: „Va veni un timp cand veti vedea Galaxiile de Aur”.

Telescopul german Spitzer a descoperit galaxii infrarosii care sunt de 60 de ori mai stralucitoare decat cele obisnuite. „In decembrie 2012, aceste galaxii nu se vedeau, iar in ianuarie 2013 au aparut pentru o zi. Sunt sau nu acolo?”, se intreaba rusoaica. Biofizicianul rus mai spune ca si corpul omenesc se schimba, cele doua parti ale creierului se transforma in altceva. „Treptat, corpul nostru va deveni tot mai usor si va incepe sa straluceasca”, incheie ea.

Un comentariu: