duminică, 4 aprilie 2010

Mesaj de Paste,un articol empower in asentimentul meu....

Sarbatorile pentru mine reprezinta o dovada ca minunile exista, o reamintire ca in fiecare dintre noi exista o lumina divina pe care daca o lasam sa ne calauzeasca ne curata si renaste un suflet care altfel e haituit de materialismul din ziua de azi.

Ma gandesc ca pentru unii dintre noi sarbatorile au ajuns sa fie doar un concediu, cateva zile departe de locul de munca si aproape de cei dragi, uitand ca viata nu trebuie sa fie o corvoada si ca oamenii dragi e important sa ii avem cat mai aproape, nu doar de sarbatori.

Ne bucuram doar de sarbatori, ne dorim sa fim mai buni… de sarbatori, cheltuim mai mult de sarbatori… si exemplele pot continua. Imi doresc sa ne reamintim sa facem asta zi de zi, sa dam liber stresului si gandurilor negre si sa fim mai constienti ca suntem in viata.

Oare traim viata sau viata ne traieste pe noi?
Imi doresc sa vad tot mai multi oameni care vor sa se implice pentru a darui din lumina lor si altora, ajutandu-i astfel sa aiba parte de minuni in viata lor. Deja se intampla asta in cadrul proiectului Schimbare Pozitiva si asta ma bucura nespus. Viata noastra nu poate fi mai buna daca nu contribui si nu ajuti ca si altii sa aiba viata pe care si-o doresc.

Iisus s-a sacrificat pentru noi iar noua ne e greu sa daruim, atunci cand o facem o facem conditionat, uitand esenta din care suntem facuti. E trist si mai trist e ca sta la indemna fiecaruia dintre noi sa facem asta.

Invatam sa ne deschidem, invatam sa daruim ZI de ZI, invatam sa fim atenti la firul de iarba care creste, la copacii care infloresc. Stiti… copacii isi urmeaza cursul in viata si ii vezi cum traiesc fiecare etapa.

Oare noi de ce nu ne urmam natural cursul vietii? De ce ne limitam? De ce uitam sa ne bucuram? De ce nu plangem atunci cand simtim asta? Da… de ce credem in minuni doar de sarbatori? De ce e mai important sa avem masa plina si sufletul incarcat sau gol?

In viata noastra in care suntem alergati zi de zi, sa ne oprim si sa ne deschidem sufletul prin iubire. Iubind viata pentru ca suntem vii si nu niste masini care trebuie alimentate, iubind oamenii pentru ca lumina lor ne arata calea. Si asa vom evolua, iubind natura pentru ca ne-a fost daruita de Dumnezeu. Si natura ne invata cele mai importante lectii din viata, iubindu-l pe Dumnezeu care este in fiecare dintre noi si care ne aduce minuni zi de zi.

Va doresc sarbatori in care sa nu uitati minunile ce exista in viata voastra, sa nu uitati ca minuni se intampla zi de zi, sa nu uitati sa iubiti si sa fiti la fel de vii ca verdele proaspat al ierbii.

Sa fiti la fel de frumosi ca primavara, sa traiti acea bucurie pe care o emana copacul inflorit, sa va cantati starea de bine ca pasarelele ce se bucura de soare, sa va faceti curat in suflet zi de zi, sa daruiti celorlalti lumina din sufletul vostru. Asa imi doresc sa fie nu doar Pastele ci fiecare zi din viata voastra.

Sarbatori asa cum vi le doriti din partea intregii echipe Empower!
- articol scris de Delia Muresan-

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu