luni, 31 mai 2010

David Wilcock, despre serialul "V" si dezvaluiriPreluat si tradus de pe site-ul lui David Wilcock, divinecosmos.com.

David Wilcock:

"Am o dovada foarte semnificativa -- efectiv de netagaduit -- ca acest serial a fost realizat pentru a ascunde o dezvaluire a liderului Obama. Tot ce trebuie sa faceti este sa va uitat la serial si sa ascultati de fapt ce se spune.

Desigur, mesajul de propaganda multi-milionar a acestui show este de a ne transmite ca acesti extraterestri arata ca si noi (precum Peterson a spus ca va anunta Obama) si ca au fost pe aici de-a lungul secolului 20 (precum Peterson a spus ca va anunta Obama).

Aceasta propaganda ne mai spune, desigur, ca acesti extraterestri sunt reptilieni pe sub pielea lor. Si ca au planuit de mult sa puna mana pe planeta noastra -- pentru a ne manca !
La inceput, ei ofera o tehnologie de vindecare foarte miraculoasa si inalt pozitiva, aproape intr-o viziune utopica -- exact cum Petersen a spus ca adevaratii baieti buni vor oferi cand Obama va face aceste anunturi.

Inceputul unei rascoale publice.

Daca indeajunsi oameni se sperie datorita acestui serial TV, care le spune adevarul, dorinta evidenta este ca publicul sa se intoarca impotriva celor care pornesc procesul de Dezvaluire.

Tot ce ai nevoie este de o mica dar foarte dedicata sub-sectiune a publicului care crede minciunile pe care le transmiti -- mai ales daca se potriveste cu credintele lor fundamentale.

Odata ce ai o multime de oameni de partea ta, vor face ei asasinarile si treaba murdara in locul tau.

Atunci ei cred ca ei lupta cu "Diavolul" in mod direct -- si ajung sa fie convinsi cum profetia Biblica de fapt devine reala, spre Sfarsitul Lumii.

Trebuie sa admiteti ca este o idee geniala, daca asta ati avea de gand sa faceti.

Odata ce scapi de cei care vor sa blocheze Dezvaluirea asta, poti trimite publicul inapoi la somn, si sa-i tratezi ca pe niste copii buni.

Gata cu Omul Rau. S-a dus. Mergi inapoi la somn. Totul este sub CONTROL.

Este atat de evident.

Daca Obama este cu adevarat personajul negativ, precum aproape toate website-urile conspirationiste spun, atunci de ce ABC/Disney, una dintre cele mai mari 5 firme de mass-media, ar cheltui milioane si milioane de dolari pe un show TV care il ataca pe Obama fara ocolisuri?

Si acesta nu este un atac obisnuit. Asta nici macar nu-l prezinta ca fiind uman.

In schimb, oamenilor li se arata ca Obama este un lider al unei specii uman-reptiliene oribile care ar fi prin zona de ceva timp, si intentioneaza sa puna mana pe Pamant total si complet intr-o masiva invazie -- pentru a folosi oamenii ca si sursa de mancare.

Mass-media a aratat cu precizie evidentele conexiuni dintre liderii Vs si Obama, si au si acuzat ABC de folosirea show-urilor de televiziune ca si manipulare de natura politica.

Adevarul e ca ei chiar nu au habar cat de adanc merge gaura iepurelui.
Daca Obama este indeajuns de atent, poate sa-i evite pe cei mai nebuni care cred ca serialul este adevarat, si care ar vrea sa-l atace odata ce Dezvaluirea va fi facuta.

Trebuie sa recunoasteti ca aceste piese se potrivesc impreuna foarte bine. Am atins in sfarsit un Moment de Adevar, unde profetiile care le-am tot impartit cu voi in ultimii ani incep sa se adevereasca.

Mi se pare foarte interesant acest lucru.

Totusi, vreau sa va amintesc ca nu va fi totul atat de bine odata ce va avea loc Dezvaluirea.

Ganditi-va cati oameni s-au simtit foarte placut ca Obama a castigat alegerile. Va fi la fel si cand aceasta Dezvaluire va avea loc, printr-o anuntare oficiala sau semi-oficiala.

Precum a disparut starea de bine de dupa castigarea alegerilor de catre Obama, un efect similar se va simti dupa prima etapa a Dezvaluirii.

Cinicii cred ca "guvernul" este prea puternic si aceasta nu se va intampla niciodata. Sa reformulam asta: nu-si pot imagina ca s-ar putea intampla vreodata.

Asta nu inseamna ca au dreptate."


Precizare din partea administratorului blogului "Dincolo de limite":

Aceasta parere si descriere apartine in totalitate autorului, David Wilcock si nu pot spune ca impartasesc in totalitate sau in mare masura tot ceea ce spune el. Am postat aceasta mai mult pentru a arata anumite puncte de vedere si ca noi sa putem trage concluzii. Deasemenea ca deobicei va recomand cu tarie sa va ghidati dupa instinctul sau intuitia voastra proprie intotdeauna si nu in ultimul rand sa va ascultati inima, caci acolo veti gasi mereu adevarul si este locul vostru divin si cel mai sigur.
In ultimul timp si in viitor vom primi din ce in ce mai multe informatii, bune sau mai putin bune, este foarte important ca tot ce citim, vedem si auzim sa filtram foarte bine si sa analizam in detaliu ca intr-un final, verdictul sa il primim insasi de la inima noastra.
In ce priveste acest serial, "V" il urmaresc cu mare interes si merita vazut...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu