sâmbătă, 6 iunie 2015

Procesul Inaltarii – Partea I - Arcturienii și Familia voastră Galactică
De Suzanne Lie

Liniștit și introspectiv schimbările sunt lente, dar totuși au loc în mod constant, în conștiința voastră. Începeți acum să pierdeți ”timpul” în viața voastră de zi cu zi și să aveți, în același timp, scurte experiențe de a fi în ACUM. În FĂR’de timpul lui ACUM nu există așteptări, dezamăgiri, eșecuri sau chiar victorii, deoarece acestea sunt toate concepte legate de timp. S-ar putea să simțiți, pentru un moment, aceste concepte în ACUM, dar de obicei ele ”trăiesc” în trecut sau prezent.

De exemplu, ”așteptările” trăiesc în viitor, ”dezamăgirile” trăiesc în trecut, ”eșecul” este o frică care vă poate bântui din trecut sau v-ar putea speria în viitor, iar victoriile sunt ceva ce dețineți din trecut sau o speranță pentru viitor. Cu toate acestea, în ACUM nu există trecut sau viitor.

Viața în dimensiunea a treia v-a instruit să trăiți în trecut sau în viitor, dar vă oferă foarte puține modele de a trăi în ACUM. Prin urmare, pe măsură ce începeți să experimentați ceea ce se simte aproape ca un moment înghețat al ACUM-ului, pentru creierul vostru 3D este dificil să-l înțeleagă.

Confuzia creierului vostru 3D este importantă pentru procesul de Inălţare, deoarece aceasta vă aduce aminte să vă apelați SINELE Multidimensional. Timpul este foarte atractiv, pentru că este familiar. De asemenea, e foarte ușor să te pierzi în conceptul că ceva vine ”înainte” sau ”după”. Creierul vostru 3D este obișnuit cu secvențe.

Fără timp, nenumăratele realități coexistă în ACUM. Totuşi, aceste realități par a fi ”separate” una de cealaltă, atunci când le experimentați prin intermediul conștiinței voastre 3D. Dar, atunci când sunteți în afara timpului, nu există experiențe trecute sau așteptări viitoare. Toate realitățile sunt între-țesute în ACUM-ul lui UNU.

Când percepțiile voastre sunt limitate la dimensiunea a treia, nu puteți percepe tapiseria ornată a ACUM-ului. Din fericire, pe măsură ce percepțiile voastre mai înalte ale clarauzului, clarvederii și clarsimțirii intră în direct, prin stările voastre mai înalte de conștiință, deveniți conștienți de faptul că există multe dimensiuni diferite, precum și realități paralele și alternative, rulând toate în același ACUM.

Pentru a fi mai preciși, toate realitățile voastre sunt întrețesute în ACUM-ul lui UNU. Când începeți să experimentați personal scurte momente de a fi întrețesut cu UNUL, acest lucru poate fi destul de derutant, uimitor, de-ți taie răsuflarea. Prin urmare, s-ar putea să aveți nevoie să vă creați ceva ”timp”, pentru a vă putea obișnui cu această nouă versiune a realității.

La început, s-ar putea să vă amintiți că aceste multe sentimente, imagini, gânduri și experiențe au loc toate deodată, dar creierul vostru 3D nu are mijloace prin care voi să puteți împărtăși acest lucru cu alții. Cu alte cuvinte, voi sunteți în stare să înțelegeți acest ”limbaj al luminii” 5D, dar nu-l puteți vorbi – încă.

Astfel, abilitatea de a înțelege un nou limbaj, vă precede abilitatea de a exprima acest nou limbaj. În acest caz vorbim de limbajul formelor-gând și a câmpurilor de energie. Această formă de limbaj, la fel ca și limbajul Luminii, vine în pachete de informații.

În locul unui flux de cuvinte secvențiale într-o propoziție, apoi într-o frază, apoi o pagină, aceste mesaje vin ca și pachete de fișiere întrețesute. Aceste fișiere nu sunt ”citite” într-un mod separat, secvențial. Ele sunt toate ”simțite” în ACUM.

Mintea voastră multidimensională este capabilă să recepționeze aceste fișiere și să le simtă în acest mod, dar creierul vostru 3D nu e capabil să traducă această informație. Prin urmare, sunteți chemați să vă extindeți conștiința în dimensiunea a cincea, astfel încât să puteți citi/simți mesajele stocate în mintea voastră multidimensioanlă.   

Traducerea pachetelor de energie a formelor-gând, a câmpurilor de energie și a limbajului luminii în limbajul vostru 3D este, de obicei, realizată prin intermediul poveștilor, artei, muzicii și dansului. Traducerea acestor mesaje, în viața de zi cu zi, este una dintre provocările reprezentanților noștri care poartă un vehicul pământesc în ACUM-ul vostru.

O altă sarcină dificilă pentru cei care se întorc la sinele lor multidimensional este să re-definească conceptul de ”sine”. În timp ce purtați un vehicul 3D, cei mai mulți dintre voi vă considerați încarnarea prezentă ca și ”realitatea primară” a voastră. Dar, pe măsură ce percepțiile voastre se extind din ce în ce mai mult, veți simți o legătură din ce în ce mai profundă cu realitățile mai înalt dimensionale.

Când deveniți conștienți, pentru prima dată, de lumea voastră multidimensională, adeseori deveniți foarte singuratici pentru realitățile mai înalt dimensionale, de care abia începeți să vă amintiți. Este ceva ciudat de familiar în legătură cu aceste ”alte realități”, care trec brusc prin meditațiile și percepțiile voastre mai înalte.

Aceste ”realități mai înalte”, cum le-ați putea numi, se simt atât de sigure și de confortabile în juxtapunere cu încercările și greutățile lumii fizice. Vreți să vă întoarceți la acel loc de care vă amintiți, înapoi la acea siguranță și iubire necondiționată.

Mulți dintre voi devin nerăbdători cu aparenta încetineală a procesului vostru de Inălţare, lucru care se întâmplă de obicei din cauza faptului că voi gândiți în termeni de omenire în loc să gândiți în termeni planetari. Timpul planetar este cu mult diferit de timpul omenesc și mulți dintre voi au uitat că ați venit să ajutați planeta să se Inalţe.

De fapt, realitatea voastră principală nu este viața voastră pământească, ci expresiile voastre mai înalte ale SINELUI. Creația începe în miez/centru și se mută în matricea 3D pentru a fi observată ca o realitate trei dimensională. Din fericire, acum că conștiința voastră se expansionează, voi sunteți din ce în ce mai capabili să identificați câmpurile de energie și formele gând inter-dimensionale.

Cu conștiința voastră în continuă creștere, aveți momente de ”sângerare” în care percepeți câmpurile de energie mai înalt dimensionale, simultan cu câmpurile de energie 3D. Când vă acordați la aceste câmpuri de energie și forme-gând mai înalt dimensionale, în timp ce rămâneți conștienți de vehiculul vostru pământesc, vă întoarceți la conștiința voastră multidimensională.

Diferența dintre un câmp de energie și o formă-gând este că un câmp de energie provine de la întreaga viață, în timp ce o formă-gând provine, de multe ori, de la un individ sau de la un grup. Deoarece individualitatea, așa cum o cunoașteți voi, este o experiență tridimensională, multe forme-gând sunt tridimensionale.

Cu toate acestea, există și forme-gând colective și forme-gând planetare, care sunt începutul întoarcerii voastre la conștiința și percepțiile multidimensionale. Suntem bucuroși să vă anunțăm că din ce în ce mai mulți dintre voi au început să perceapă, în mod conștient, realitatea, în acest mod multidimensional.

Înainte, când aveați brusc ”o simțire” nu considerați că aceasta ar fi fost o formă-gând, mai ales o formă-gând multidimensională. Dar acum, din cauza crescutei ”scurgeri dimensionale” există mai multe forme-gând multidimensionale, care plutesc prin realitatea voastră, așteptându-și manifestarea.

Această situație se produce din cauza faptului că vălul iluziei dintre dimensiunile 3 /4 și dimensiunea a cincea și dincolo devine din ce în ce mai subțire. Prin urmare, imagini, sunete, mirosuri și sentimente, care dispar atunci când încercați să le percepeți, intră în conștientizarea voastră conștientă, în timp ce voi vă relaxați în SINELE vostru Multidimensional.

Fiți atenți la aceste percepții. Nu vă îngrijorați de ceea ce ar putea spune alții despre procesul vostru. Vă puteți împărtăși experiența cu alții sau puteți să o păstrați adânc în voi. Oricum, vă veți întoarce la SINELE vostru Multidimensional.

Acesta este ACUM-ul în care trecutul și viitorul începe să fuzioneze în UNA. Toate amintirile și iluzille voastre de separare, legate de timp, se vor evapora în lumina frecvențelor mai înalte.

Una dintre sarcinile pe care ați ales să o acceptați, înainte de a vă lua forma voastră umană, a fost să fiți un ”Păstrător al Pământului”, astfel încât să puteți deschide cât mai multe portaluri posibil, în miezul Gaiei. Odată ce ați deschis un portal, îl veți binecuvânta cu iubire necondiționată și îl veți transmuta în adevărata sa formă multidimensională, cu ajutorul Flacarii Violet.

Când deschideți un portal, sau portaluri, atât în Gaia cât și în lumile mai înalt dimensionale, veți primi din ce în ce mai multă ”cunoaștere” legată de motivul pentru care v-ați luat un vehicul pământesc, în acest ACUM. Cu alte cuvinte, deschizându-vă propriul vostru portal, veți recâștiga accesul conștient la ceea ce ați crezut odată că este ”pierdut”. Când acest lucru se va întâmpla, veți dori să vizitați unele dintre viețile voastre cele mai uimitoare și mai instructive.

Deschizându-vă portalul, percepția voastră a ”normalului” va deveni multidimensională. Vă pregătiți să faceți un ”salt cuantic”, de la realitatea trei/patru dimensională, într-o realitate pentaimensională. În această realitate 5D, totul există în ceea ce sinele vostru 3D va determina ca ACUM.

Cu toate acestea, termenul ACUM, care este ”timpul să o fac acum” pentru conștiința voastră 3D, este transmutat în ACUM, însemnând că NU există nici o separare în timp. Nu există polarități, indivizi sau evenimente. Întreaga viață curge împreună, așa cum curg moleculele de apă pentru a forma un râu, lac sau ocean și cum curg împreună, toate moleculele de aer pentru a forma cerul și atmosfera.

Cum va fi capabil creierul vostru 3D, să îmbrățișeze o asemenea realitate?

Nu vă faceți griji cu privire la această întrebare. Așa cum timpul, câmpurile de energie și formele gând sunt separate în polarități în cea de-a treia dimensiune, ele sunt unite în AICI-ul și ACUM-ul celei de-a cincea dimensiuni și dincolo.

Vă cerem să vă aduceți aminte de abilitatea voastră pentadimensională, de a percepe câmpurile de energie și formele-gând, dinainte ca ele să-și fi coborât rezonanța în dimensiunea a treia a voastră. Cu alte cuvinte, aveți încredere în SINELE vostru, atunci când aveți ”sentimentul” că un câmp de energie sau o formă-gând a venit în conștientizarea voastră.

În loc să le expediați ca ”doar un câmp de energie” sau ”doar un gând”, amintiți-vă că energia și gândurile sunt vii și că au venit în conștientizarea voastră, pentru a vă da un mesaj multidimensional. Aceste mesaje multidimensionale vin în pachete de energie carenu au cuvinte, ortografie sau caracteristici fizice.

Aceste pachete de informații provin din dimensiunea a cincea și dincolo de ea și vă fac semn să ”simțiți” iubirea necondiționată a acelui mesaj. Vă amintim faptul că există și câmpuri de energie și forme-gând care își au originea în dimensiunea a treia.

Aceste mesaje vor fi, în cel mai bun caz, simțite ca iubire umană, care este foarte ispititoare sau ca frică umană, care este ceva ce veți dori probabil să evitați. Deoarece câmpurile de energie și formele-gând tridimensionale sunt adeseori doar frecvența mai joasă a unui mesaj multidimensional, extindeți-vă conștiința, pentru a vedea dacă puteți să percepeți frecvențele mai înalte. Suzille își aduce aminte că atunci când era copil, își dorea să se vadă în oglinda drăguță de pe bufetul bunicii ei, dar era prea scundă și putea să-și vadă în ea doar ochii și ce era deasupra lor.

La început, s-ar putea să simțiți același lucru în legătură cu mesajele mai înalt dimensionale, din care puteți percepe doar o parte. Dar nu vă faceți griji, pe măsură ce ”creșteți”, veți fi în stare să experimentați, în mod conștient, frecvențe din ce în ce mai înalte ale câmpurilor de energie și ale formelor-gând care intră în realitatea voastră. Pe măsură ce cel de-al Treilea Ochi al vostru continuă să se deschidă și puterile voastre mai înalte încep să se manifeste în viața voastră de zi cu zi, va fi nevoie să vă disciplinați sinele, pentru a alege să perceapă conștient, aceste pachete de energie.

Apoi veți ști la care pachete multidimensionale vă veți conecta și care sunt pachetele mai jos dimensionale, pe care poate că veți dori să le iubiți necondiționat și să le transmutați cu Flacăra Violet. Motivul acestei disciplinări este că propriile voastre forme-gând și câmpuri de energie se vor manifesta din ce în ce mai repede.

Prin urmare, timpul vostru de zăbovire în-între crearea și/sau perceperea unei forme-gând și manifestarea acelei forme-gând este foarte mult diminuat. De fapt, în dimensiunea a cincea și dincolo, NU există timp. Așa că, ceea ce voi gândiți despre și/sau vă așteptați să se întâmple, se va manifesta instantaneu.

Acest lucru este valabil și pentru câmpurile de energie/formele-gând iubitoare, cât și pentru cele pline de frică. Împreună cu acest dar sau provocare, veți atrage spre voi și inițieri. Ori de câte ori frecvența voastră se pregătește să treacă în octava următoare, voi ajungeți la marginea, la bariera în-între dintre frecvențele mai joase și cele mai înalte.

Această ”margine” nu poate rezona la frecvența mai înaltă care urmează, așa că așteaptă cu răbdare o ființă înălţată, care să o transmute într-o frecvență mai înaltă. Veți ajunge în frecvența în care tot ceea ce a stat vreodată în calea trecerii la octava următoare, TREBUIE să fie abordat.

Prin urmare, în viața voastră vor apărea situații care vor forța sau permite (în funcție de starea voastră de conștiință) propriului vostru întuneric/frică interioară să iasă la suprafața conștientizării voastre, pentru a putea fi transmutat și iubit liber, în mod conștient.

Este o diferență de simțire între experiența de a avea un gând negativ și manifestarea lui, pentru că nu vă stăpâniți gândurile și experiența de ”este timpul să faci o oarecare curățenie în casă, pentru că treci într-o frecvență mai înaltă”.

E foarte util să fiți în stare să discerneți între cele două simțiri diferite, astfel încât, atunci când ajungeți la ”Este timpul să faci curat în casă”, să NU VĂ ÎNVINOVĂȚIȚI.

Sentimentul de ”Ok, am făcut-o din nou. Trebuie să-mi amintesc să refuz să particip la acea realitate, să-i trimit iubire necondiționată și să o ard cu Flacăra Violet”, vă reamintește că nu ați fost atenți la voi înșivă.

Pe de altă parte, atunci când este momentul să ”faceți curat în casă”, ceva apare de nicăieri și voi întrebați, ”Wow! De ce s-a întâmplat asta?” Așa se simte, atunci când este momentul să faceți curat în casă. Această situație vă arată că sunt lucruri la care trebuie să le ”dați drumul”.

Odată ce ați trecut prin acest proces de eliberare, cerurile se deschid! Veți ști unde sunteți în această curățare, pentru că tocmai a apărut de nicăieri. Se simte ca și ”Ok, e momentul inițierii. Trebuie să fac curat, pentru că merg mai departe.”

Nu vă vor plăcea aceste situații, pentru că ele NU sunt distractive, dar trebuie să le DAȚI DRUMUL, DAȚI DRUMUL, DAȚI DRUMUL. S-ar putea să vă auziți spunând ”Nu există nimic ce să nu pot face, trebuie să ELIBEREZ, ELIBEREZ, ELIBEREZ.”

Acest proces de eliberare este ATÂT de important, pentru că această eliberare este o componentă importantă a Înălţării! Acest proces de Înălţare este de fapt un proces de eliberare. Trebuie să DAȚI DRUMUL la tot ce este fizic, la fiecare lucru. Tot ceea ce este neîncheiat, tot ceea ce vă doriți, TOT! Nu e distractiv, nu e ușor, dar e vital și ESTE parte a procesului.

Nu vă judecați sinele, gândind ”O, nu, cum am putut să-mi fac una ca asta. Trebuie să mă opresc...” NU AȚI FĂCUT ASTA! Nu e ”vina” voastră. Sinele vostru ego trece printr-o curățare profundă, astfel încât VOI să puteți deveni mult mai conectați la SINELE vostru Multidimensional.

Vă mulțumim dragi voluntari curajoși pe Pământul înălţat. Noi, sinele voastre mai înalte și membri ai Navei voastre Mamă, vă salutăm. Continuați să faceți treabă bună! Și veniți Acasă să ne vizitați, cât de des posibil.

Amintiți-vă că voi ”lucrați” chiar și atunci când dormiți. Asta, dacă nu cumva ați venit Acasă pe navă, ca să ne vizitați.

Arcturienii și Familia voastră Galactică

http://dincolo-de-mine-sunt-eu.blogspot.ro/2015/03/procesul-ascensiunii-arcturienii-si.html

link catre articolul original

Traducere Monica Poka 

********************************************************************************************************

Procesul Ascensiunii – Partea a 2-a – Arcturienii și Familia Voastră Galactică


De Suzanne Lie

Pe măsură ce vă continuați procesul de ascensiune, pentru că acesta este într-adevăr un proces, conștiința voastră se expansionează în frecvențe din ce în ce mai înalte. Prin urmare, veți fi în măsură ca în mod conștient să percepeți și să colectați câmpuri de energie și forme gând din frecvențe din ce în ce mai înalte. Prin ”colectați” vrem să spunem că din momentul în care percepeți un câmp de energie, acesta va aștepta în aura voastră până când veți decide ce vreți să ”faceți” cu el.

Cu alte cuvinte, nu mai sunteți un observator pasiv al vieții. Forțele cu adevărat creatoare și/sau distructive din realitatea voastră, formele gând și câmpurile de energie vă permit să alegeți dacă doriți să hrăniți acea energie cu frică SAU să îi transmiteți iubirea voastră necondiționată și să o transmutați cu Focul Violet.

Mai mult, câmpul de energie și formele gând pe care le trimiteți în realitatea voastră se vor întoarce din ce în ce mai rapid. Prin urmare, nu veți mai putea fi ”inconștienți” de ceea ce se petrece în realitatea voastră. Cea mai bună parte a conștientizării voastre extinse este că vă puteți observa propriile voastre câmpuri de energie și forme gând pentru a vedea dacă vreți să le trimiteți în lume sau să le transmutați cu iubire necondiționată și Foc Violet.

Cu alte cuvinte, deveniți multidimensional conștienți de sinele vostru și de realitatea voastră. Dacă sunteți într-o stare de frică, care apare adeseori din cauza faptului că sunteți stresați, obosiți, flămânzi sau v-ați implicat într-o formă gând negativă, o puteți instantaneu elibera și transmuta în ACUM. Cu toate acestea, dacă ajungeți să vă implicați în Matricea 3D, nu veți fi conștienți de ceea ce precede crearea realității voastre.

Dacă gândurile și emoțiile voastre sunt bazate pe iubire, veți fi fericiți atunci când ele se întorc la voi. Cu toate acestea, dacă cădeți într-o gândire și emoții pline de frică, și acestea se vor întoarce la voi foarte repede. Deoarece Gaia este o Planetă a ”cauzei și efectului”, ascensiunea Ei se bazează pe nenumărate ”cauze” (forme gând și câmpuri de energie) care se întorc la planeta Ei pentru a-I facilita procesul.

Prin urmare, dragi Emisari ai Luminii, aveți grijă la ce gânduri și emoții trimiteți în lumea voastră, deoarece ele se vor întoarce la voi din ce în ce mai repede. Pe de altă parte, cei care sunt departe de a-și fi expansionat conștiința și trăiesc încă în frecvența ”putere-asupra-altora”, nu-și vor primi energia ”înapoi în conștientizarea” lor pentru încă puțin din ”timpul” vostru.

Acest lucru ar putea părea nedrept pentru cei care nu înțeleg că ascensiunea este un proces de stăpânire completă asupra vehiculului vostru. Când nu înțelegeți acest lucru, s-ar putea să deveniți nerăbdători din cauza faptului că nu înțelegeți că VOI sunteți cei care-și măsoară viteza ascensiunii prin rata/viteza de frecvență a conștiinței voastre pe care VOI o creați prin propriile voastre gânduri și emoții.

În ascensiunile din trecut, oamenii trebuiau să studieze pentru cel puțin șase vieți precum și întreaga lor viață înainte de ascensiunea lor. Toți s-au confruntat cu mari provocări, trebuiau să meargă în Planurile Astrale și să vindece TOATE acțiunile lor egoiste și adeseori au trăit timp de decenii într-o sărăcie lucie, meditație constantă și un imens sacrificiu de sine.

Termenul de ”ascensiune” a devenit modernizat în lumea voastră în ”ia-o repede” și ”unde trebuie să plătesc pentru asta?” Voi ”plătiți pentru ascensiunea voastră” cu controlul complet și total al fiecărui gând și al fiecărei emoții. Prin urmare, nu întrebați ce poate face ascensiunea pentru voi, ci ce puteți face voi pentru ascensiune.  

Mai mult de atât, în era voastră, ascensiunea nu este doar pentru un singur individ, ci pentru întreaga planetă. Prin urmare, omenirea, care se presupune a fi specia cea mai evoluată de pe Pământ, trebuie să se elibereze de atașamentul său de a fi om. În acest fel, vă puteți aminti că o foarte mică părticică a celei mai joase frecvențe din SINELE vostru Multidimensional s-a ”conectat” la această realitate 3D.

Când v-ați conectat la realitatea voastră prezentă, în timp ce aveți nenumărate alte realități care rulează simultan în ACUM, ați făcut-o prin intermediul ”frecvenței semnăturii” voastre. Frecvența semnăturii voastre este scânteia individualității voastre care trăiește într-un vehicul pământesc ”individual” pe care voi îl purtați în scopul de a participa la proiectul holografic al vieții în cea de-a treia/patra dimensiune.

Frecvența semnăturii voastre este frecvența de bază a SINELUI vostru Multidimensional. Aspectul 3D al frecvenței semnăturii voastre se întrepătrunde cu alte frecvențe ale semnăturii voastre 4D și curg în unitatea conștiinței cu frecvențele semnăturii voastre în 5D și dincolo. În toate versiunile nenumărate ale realității voastre voi sunteți aceiași frecvență a semnăturii.

Odată ce vă percepeți realitatea prin percepțiile voastre mai înalte ale formelor gând și câmpurilor de energie, voi începeți să recunoașteți cum fiecare formă gând personală afișează frecvența semnăturii creatorului ei. Sunt, de asemenea, și ”grupuri de forme gând/câmpuri de energie” ale grupurilor care sunt atât de unite încât au o ”frecvență a semnăturii de grup”.

Acest grup este legat în mod intim și este în măsură să facă excursii în conștiință ca O singură ființă. Grupul seamănă mult cu membrii unui aeroplan, cu excepția faptului că se cunosc și se iubesc necondiționat unii pe ceilalți. Unele dintre aceste grupuri sunt mici și unele sunt destul de mari. Oricum ar fi, membrii acestor grupuri sunt atât de aliniați unul cu celălalt încât formele lor gând individuale pot fuziona cu ușurință într-o formă gând de grup.

Odată ce gândirea voastră se expansionează în dimensiunea a cincea și dincolo, voi vă mutați în ”Conștiința Unității”, pentru că voi sunteți pe punctul de a ascensiona. Prin urmare, voi începeți să colectați toate formele gând și câmpurile de energie pe care le-ați creat vreodată în timp ce ați fost conectați la Matricea 3/4D. Prima dată începeți cu ceea ce ați creat în încarnarea actuală.        

Apoi, conștiința unității voastre începe să fuzioneze cu toate nenumăratele versiuni ale SINELUI vostru. Prin urmare, conștiința voastră cinci dimensională caută să se unească cu toate acele forme gând și câmpuri de energie pe care le-ați creat vreodată în TOATE încarnările voastre trei dimensionale.    

Toate aceste forme gând și câmpuri de energie se reunesc în frecvența semnăturii expeditorului pentru a exista ca UNA. Cu alte cuvinte, pe măsură ce conștiința voastră se expansionează în frecvențe și dimensiuni din ce în ce mai înalte, toți ”marcatorii” voștri, toate elementele și derivatele frecvenței semnăturii voastre, se reunesc în crescuta unitate a conștiinței cu mereu-expansivul vostru sentiment de SINE.      

Prin urmare, odată ce toate elementele gândurilor, emoțiilor și acțiunilor voastre din actualul vostru vehicul pământesc sunt reunite cu frecvența semnăturii voastre, voi începeți să colectați formele gând și câmpurile de energie din toate încarnările voastre pe Gaia.

Ascensiunea NU are legătură cu plecarea. Ascensiunea înseamnă asumarea deplinei responsabilități pentru fiecare formă gând și fiecare câmp de energie pe care l-ați creat vreodată în timp ce ați deținut o formă pe Pământ. Înțelegeți modul în care adunați toate componentele frecvenței semnăturii voastre, SINELUI vostru, pentru a rezona în Conștiința Unității cu creatorul realității voastre, VOI?

În timp ce vă continuați Misiunea de a o asista pe Gaia cu ascensiunea Ei planetară, voi trebuie să adunați, iubiți necondiționat și transmutați tot ceea ce ați gândit, simțit și făcut vreodată în timp ce ați purtat un vehicul pământesc. Odată ce v-ați adunat toate formele gând și câmpurile de energie din toate încarnările voastre pe Gaia, voi începeți procesul transmutării tuturor acestor elemente înapoi în expresiile lor înnăscute cinci dimensionale.

Contribuția voastră la ascensiunea planetară este cea a transmutării elementelor voastre personale pământ (simbolizând acțiunile voastre), aer (gândurile voastre), foc (spiritul vostru) și apă (emoțiile voastre) care curg în pământul, aerul, focul și apa planetei.

V-ați oferit voluntar să intrați în această încarnare pentru a ajuta la ascensiunea planetară. Prin urmare, voi sunteți Căpitanul Navei, cel care pleacă ultimul. Prin urmare, voi rămâneți cu planeta (nava) pentru a deschide portalurile în dimensiunile mai înalte chemându-vă toate elementele SINELUI vostru ca să lucreze ca UNUL în propria voastră frecvență a semnăturii. 

Pe măsură ce conștiința voastră se expansionează pentru a îmbrățișa SINELE vostru Multidimensional, vă amintiți promisiunea pe care ați făcut-o de a o asista pe Gaia să ascensioneze înapoi în SINELE Ei Planetar Multidimensional. Vă veți ține această promisiune expansionându-vă conștiința voastră personală în conștiința planetară. În acest fel, în timp ce vă transmutați sinele vostru personal, vă transmutați și sinele vostru planetar.

În timp ce rezonați la conștiința planetară, voi oferiți elementalii voștri personali ai pământului, aerului, focului și apei să curgă în conștiința unității cu pământul, aerul, focul și apa care rezonează cu planeta Gaia. Astfel, orice transmutare o creați în propria voastră formă, ea este automat împărtășită cu forma lui Gaia.

În acest fel, toate elementele trei dimensionale sunt transmutate în elementali cinci dimensionali. Pe măsură ce continuați să lucrați în această manieră multidimensională, frecvența semnăturii voastre se întoarce la deplina sa expresie multidimensională. În acest punct voi nu mai aveți nevoie să ”ascensionați” pentru a merge în dimensiunea a cincea și dincolo, deoarece v-ați amintit că voi ați fost ÎNTOTDEAUNA în dimensiunea a cincea.

Voi nu ați ”părăsit” lumile mai înalte pentru a ”veni” în vehiculul vostru pământesc. În schimb, v-ați extins conștiința voastră multidimensională, miezul propriei voastre frecvențe multidimensionale a semnăturii, pentru a percepe conștient matricea trei/patru dimensională.

Ați uitat cât de ușor iluzia separării vă poate coborî conștiința umplându-vă cu frică. De fapt, în cele din urmă, voi ați uitat că sunteți multidimensionali. Apoi, v-ați blocat în roata vieții și a morții patru dimensională în care v-ați născut în 3D – ați murit – pentru 3D și ați devenit conștienți de 4D, apoi ați murit în 4D și v-ați întors în 3D – și apoi ați luat roata de la capăt.

Ați crezut că ați trăit și ați murit și ați trăit și ați murit și ați trăit și ....Odată ce ați intrat în Matricea 3D/4D, ați început să uitați că VOI n-ați plecat niciodată nicăieri. VOI v-ați extins conștientizarea într-o altă frecvență a realității. Acesta este ACUM-ul pentru a vă expansiona conștiința înapoi în dimensiunile mai înalte.

Dar mai întâi, voi trebuie să vă colectați TOATE părțile SINELUI vostru astfel încât să le puteți transmuta.
Apoi veți împărtăși această transmutare cu Gaia.

În plus, veți împărtăși TOATE transmutările ale TUTUROR realităților Pământului pe care le-ați experimentat vreodată pe Gaia în orice linie temporală. Cu amintirea voastră personală, frecvența semnăturii, voi puteți trimite puterea iubirii voastre necondiționate și Focul Violet în fiecare viață paralelă sau alternativă pe care ați experimentat-o pe Gaia.

Odată ce v-ați adunat toate expresiile voastre umane ale sinelui pe Pământ, vă adunați expresiile non-umane. Da, mulți dintre voi au ales să ia forme de animale, plante precum și a unor ființe mai înalt dimensionale cum ar fi Zânele, Deva și Spiritele supra-luminate.

Provocarea pe care ați promis să o îndepliniți înainte de a vă fi luat orice formă pe Pământul trei sau patru dimensional este că, ați promis să rămâneți ”conștienți” în timp ce vă adunați SINELE. Pentru a rămâne conectați la SINELE vostru Multidimensional voi nu puteți permite nici unui gând, emoții, comportament sau/și dorințe să apară din ”inconștientul” vostru.

De fapt, voi ați promis ”Fără sine inconștient.” Voi ascensionați, și dacă alegeți să vă împliniți contractul pe care l-ați făcut înainte de a vă fi luat vehiculul pământesc, va fi nevoie să rămâneți pe deplin conștienți de propriile voastre gânduri și emoții.

Vă rugăm să înțelegeți că odată ce frecvența voastră se întoarce la dimensiunea a cincea, formele gând și câmpurile voastre de energie se vor manifesta în realitatea voastră FOARTE repede. Dacă aveți un gând bazat pe frică și îl umpleți cu emoția fricii, el se va manifesta aproape instantaneu. Amintiți-vă, în dimensiunea a cincea nu există ”timp”!

Înțelegeți de ce trebuie să rămâneți stăpâni asupra gândurilor și emoțiilor voastre?

Dacă ați putea să vă vedeți realitatea din perspectiva noastră, ați vedea nenumărate gânduri de ascensiune, unitate, iubire necondiționată și Foc Violet care sunt închise brusc de un gând negativ, de nesiguranță, frică și/sau vreun gând egoist care doar atinge marginea conștiinței voastre.

Voi nu mai sunteți copii în formare. Frecvența lui Gaia se mută în dimensiunea a cincea. De fapt, există anumiți ”ACUM” în care dimensiunea a cincea o atinge pe Gaia pentru a crea ”miracole” minunate care se extind dincolo de timp și spațiu pentru a transmuta tot timpul și spațiul de pe planeta Pământ.

Pe de altă parte, mai există ”acte aleatorii de violență”. Cele mai multe dintre aceste acte de violență provin de la oameni. Prin urmare, omenirea este cea care trebuie să le iubească necondiționat și să le transmute. Amintiți-vă, Gaia este o planetă a liberului arbitru care are la bază învățarea legii cauzei și efectului.

Noi, Galacticii și Celeștii, avem nevoie de voi, Emisarii noștri ai Luminii, pentru a percepe aceste forme gând și câmpuri de energie ÎNAINTE ca ele să intre în pământul lui Gaia și să se manifeste. VOI aveți abilitatea de a vă trimite iubirea voastră necondiționată și Focul Violet în Miezul acelor forme gând și câmpuri de energie negative, astfel încât ele să nu se manifeste.

Cel mai bine puteți face acest lucru spunând ”REFUZ să particip în acea realitate posibilă și trimit Iubire Necondiționată și Focul Violet.” În acest fel nu numai că vă păstrați conștiința personală deasupra fricii, dar serviți și la transmutarea acelui câmp de energie sau forme gând înainte ca ea să se manifeste.

Vă puteți imagina cât de suprinse vor fi forțele ”putere-asupra-altora” atunci când vor înțelege că formele lor gând putere-asupra-altora sunt transmutate în putere-în-creații?

Finalizăm acest mesaj în recunoștință și mulțumindu-vă TUTUROR celor care v-ați recâștigat stăpânirea asupra propriilor voastre gânduri și emoții și serviți în același timp ca ”echipajul nostru de curățenie” pentru a opri frica și distrugerea în timp ce stați în forma potențială a formei gând sau câmpului de energie.

Noi suntem membrii Familiei voastre Galactice și Celeste. Contribuția noastră pe care noi ne-o aducem, bravii noștri voluntari în a o asista pe Gaia, este de a vă ajuta instantaneu ori de câte ori ne chemați. Intrați doar în SINELE vostru, și veți găsi darul nostru infinit.

Binecuvântări,
Arcturienii și Familia voastră Galactică.

link catre articolul original

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu