marți, 4 martie 2014

Cele 5 chei - frank hatem

Frank Hatem este inventatorul „metastiintei", pe care el o considera a fi stiinta viitorului. In replica fata de stiinta contemporana, din ce in ce mai tributara teoriilor complicate dar lipsite de semnificatie, Frank Hatem si colaboratorii sai propun o stiinta bazata pe principii spirituale esentiale, care sa reduca ipotezele si teoriile matematice complicate, inlocuindu-le cu revelatii spirituale. In demersul lor, ei fundamenteaza teoretic atat existenta energiei libere, cat si a nivelurilor superioare de constiinta, dand nastere unei veritabile revolutii a stiintelor cognitive.

Dupa aceste descoperiri stiintifice principiale, Frank Hatem si-a indreptat interesul catre situatia efectiva a umanitatii contemporane, aservita intereselor unui grup minuscul elitist, „guvernul din umbra", care prin tehnici de manipulare si control, reuseste sa inlantuie masele mari de oameni. Frank Hatem propune o „psihologie holistica" si o veritabila „socioterapie", care vor duce la vindecarea colectiva a umanitatii, de aceasta stare de transa malefica, prin care ea este acum tinuta in sclavie.

Dupa o tinerete dedicata cercetarii in domenii aparent atat de deosebite – fizica cuantica si filozofia – pentru a continua descoperirile epocale ale tatalui sau, Léon Raoul Hatem, dupa doua doctorate si o multime de titluri onorifice, Frank Hatem isi dedica acum activitatea popularizarii descoperirilor sale, care le ofera oamenilor cheile ezoterice secrete.

Cea mai cunoscuta lucrare a sa este „Cele cinci chei" - Les cinq clefs. Pornind de la ideea ca liderii mondiali vor sa ne aserveasca prin slabirea vitalitatii oamenilor, prin dezinformare si prin divizare, el pune la dispozitie oamenilor anumite cunostinte metafizice care pot fi folosite cu usurinta si care pot modifica radical destinul planetei. Printre altele, Frank Hatem ofera o explicatie foarte rationala si plauzibila privind modul de operare al fiintelor inferioare de provenienta extraterestra denumite „reptilieni". Ca antidot la influenta acestora, el enunta niste principii legate de dezvoltarea constiintei supramentale a oamenilor, intr-o veritabila premiera initiatica in peisajul literaturii metafizice occidentale.

FRANK HATEMdoctor in ontologie (greaca ôn,ontos = existenta, ceea ce exista, ceea ce este) Ontologie = Stiinta Existentei, Stiinta Sinelui, este autorul primei explicatii rationale a originii Spiritului si a originii energiei universale (magnetica si spirituala). Este fiul lui Léon Raoul Hatem, autorul « Si Universul Fusese » primei teorii unitare integrale explicand atomul si universul avand ca origine unica energia magnetica.

Autor si conferentiar, a publicat « Cele cinci chei », « Originea Lumii », « Cand reincarnarea devine o certitudine stiintifica », « Sfarsitul necunoscutului », « Cateva stiinte pentru maine », « Regula lui Eu » si « Indestulare si prosperitate ».

Exista cinci « grane » principale ale civilizatiei care sunt la originea catastrofei in care traim, catastrofa denuntata de mai bine de o jumatate de secol de precursori oprimati ai mass-mediei la putere. Catrastofa care se produce lent insa foarte grava si profunda datorita inertiei sale. Cele cinci cauze sunt cele care sunt cultivate cu iscusinta de cei care urmaresc sa stapaneasca civilizatia noastra si sa ne foloseasca in interesul lor. Aceasta carte propune cinci antidoturi pe care umanitatea trebuie sa si le insuseasca pentru asi regasi suveranitatea si a salva ce mai poate fi salvat. Tot acest proces de salvare este descris in detaliu in aceasta carte unica « Cele cinci chei ».
Frank HATEM - Capsule 10 de Ryosama

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu