sâmbătă, 15 februarie 2014

Clarificarea procesului de Ascensiune, articol preluat

In aceasta perioada tot mai multe informatii sunt expuse pe media alternativa ( sa traiasca ..!!) despre procesul complex prin care trecem cu totii fara exceptie. Il putem numi Ascensiune , Trecere, etc., oricum nu conteaza, ceea ce conteaza este faptul ca nimeni nu stie exact cum se va petrece si cand va avea momentul de maxim. Efectele le simtim si traim cu totii, mai putin cei ignoranti, caci cei malefici stiu ce se petrece si lupta cu orice mijloace pentru a opri sau deturna acest proces. Acesta face parte din planul divin. Si cu toate astea este totusi un proces unic in acest Univers. Intreg Universul participa la acest ,,spectacol” maret si ajuta la trecerea omenirii in taramurile inaltvibrationale pentru totdeauna. Sa iesim din jocul dualitatii maxim exprimate (exista dualitate pana in 12D dar foarte slab expimata ).

 O carte de exceptie pe care am citit-o acum vreo 4 ani exprima foarte clar toate acestea ,, Trezirea la Punctul Zero”, scrisa de Gregg Braden, un informatician , la baza, apoi un om spiritual de exceptie. Va redau cateva idei din cartea sa :

  ,,...Energia pe care o numim constiinta este energie electromagnetica/informatie/lumina, aflata in stransa legatura cu un anumit aspect al campurilor magnetice ale planetei noastre. Esenta constiintei poate fi considerata drept o structura aflata deasupra structurii ierarhice a acestei energii, formand matrice continue de frecvente si geometrii subtile. In cuprinsul acestor influente magnetice creeaza un camp de ,,tensiune’’, de constrangere, care ,,leaga’’esenta constiintei umane, ca un cadru al inteligentei divine. Aceste campuri de informatie sunt legate, limitate, de sfera Pamantului prin intermediul unui ,,liant’’stabilizator, acesta fiind magnetismul planetar.

 Pentru a interpreta, a percepe , lumea tridimensionala, propria noastra fiinta si, in ultima instanta, pe Creator, este folosita constiinta omenirii, si nu insasi esenta vietii. In simplitatea ei, esenta vietii nu are nevoie ,, sa-nteleaga. ’’Constiinta este cea ,, inchisa’’ in cadrul campurilor de natura magnetica ce inconjoara Pamantul. Prin intermediul structurii create sub forma campurilor magnetice, reteaua constituita de matricea constiintei noastre este stabilizata si mentinuta in siguranta , la locul ei. In aceasta lume a polaritatii, a alegerii si a liberului arbitru, vi se ofera oportunitatea de a va realiza intregul potential, ca expresie Divina a Creatorului, devenind voi insiva creatori in procesul de realizare.

 O parte a lectiei este aceea referitoare la puterea gandului. Invatati ca sentimentele , ca si gandurile, sunt ,,ceva’’, ca nu reprezinta doar imagini vazute cu ochii mintii, sau senzatii ale corpului. Atunci cand ganditi, cand aveti sentimente si percepeti emotii, voi creati. In fiecare secunda din viata voi creati.... Semnificatia cresterii marcate a frecventei fundamentale de rezonanta a planetei, care are loc acum, in ultimii 10 ani ai ciclului, este de foarte mare importanta pentru intelegerea procesului Christic. Invierea reprezinta elevarea constienta a frecventei de vibratie a corpului, intregul complex minte/corp/spirit intrand in rezonanta cu noi informatii.

De exemplu, realitatea pe care o experimentati in acest moment, este, probabil, cea cunoscuta sub numele de ,, spatiul 3D’’, dimensiunea a 3-a. Daca ati putea sa duceti vibratia celulelor voastre din complexul corp/minte/spirit catre o anumita armonica (multiplu intreg al frecventei) din ,,spatiul 4’’, atunci nu ati mai fi angajati in experienta unei realitati tridimensionale.

Cei care va percep acum vizual, in spatiul 3 nu vor mai putea sa va detecteze atunci, desi nu v-ati schimbat locatia. Ar insemna ca ati inceput sa vibrati dincolo de gama lor de perceptie, intr-o gama simultana a existentei, avand o,, tonalitate’’ specifica unei stari – spatiu, superioare sub aspect dimensional.

 Scaderea campurilor magnetice planetare creeaza exact oportunitatea pentru aceasta experienta, ocolind elementele tampon ale emotiilor distorsionate (frica, teama, etc.). Intrucat ciclul se apropie de sfarsit, magnetismul planetar scade rapid, pentru a permite accesul direct la constiinta, ca informatie - fara timpul de intarziere care se interpune ca un tampon in experiente. Incepeti sa experimentati consecintele aproape instantanee ale gandurilor voastre. Totodata, fiecare celula din complexul minte/corp/spirit, se ,,straduieste’’ sa mentina rezonanta cu Pamantul - o rezonanta ce se deplaseaza, datorita unei schimbari fara precedent, catre o banda superioara de frecventa.

 Trecerea a inceput deja, iar voi participati la proces !! Chiar si numai pe baza acestor 2 parametri – magnetismul si frecventa – devine posibil sa vedem procesul Trecerii dintr-o noua perspectiva. Lasand deoparte frica, judecatile, ego-ul, sau dogmele religioase, procesul Trecerii se orienteaza catre un scop fizic, masurabil numeric: un magnetism redus si o frecventa fundamentala de rezonanta inalta. La fel ca toate formele de viata cuprinse in invelisul protector al Pamantului, fiecarei fiinte individuale i se aplica aceiasi parametri, in schimbare, ca si cei ai planetei.

Procesele care conduc la Trecere sunt deja in curs de desfasurare. Valorile compuse ale magnetismului planetei sunt cu aproximativ 50% mai mici decat cele masurate pe esantioane vechi de 1.500 de ani. Totodata, frecventele fundamentale de rezonanta continua sa creasca. Fiecare celula din corpul fizic cauta sa ajunga la egalitate cu referinta pe care o ofera Pamantul, vibrand cu un ritm mai rapid. Fiecare aspect al matricei corp-minte trebuie sa ajunga, pana la urma, la aceasta aliniere; acesta este un echilibru al pacii, bunastarii si unitatii, care, in cursul istoriei, era scopul disciplinelor spirituale. In decursul timpului,campurile magnetice par sa fi atins anumite praguri si sa fi scazut foarte repede inainte de inversarea polilor magnetici, dupa cum ne dovedesc fosile inghetate de mamifere, descoperite in gheturile arctice din nordul Siberiei.

Daca trecutul nostru ofera un model pentru prezent, atunci, cand se va atinge un prag critic, este posibil ca magnetismul sa ajunga la un minim, aproape de valoarea zero, iar frecventa fundamentala va atige o valoare noua de rezonanta armonica, posibil 13 Hz , adica urmatoarea din sirul Fibonacci ( o sa public un articol despre acest subiect in curand, n.a.). Acest punct incheie procesul si atunci va incepe acel eveniment care a fost subiectul traditiilor si credintelor religioase, timp de mii de ani. In momentul rezonantei de prag, la aprox.13 Hz, magnetismul scade pana aproape de zero. Haosul care a condus catre acest moment inceteaza. Forta motrice care a determinat miscarea celor peste 20 de placi tectonice ce compun suprafata planetei, intra in repaos - la fel si curentii atmosferici. Nu mai exista tipare meteorologice active. Acea portiune a Pamantului care este scaldata de lumina soarelui, va ramane in lumina soarelui pe intreaga durata a acestui proces – cea aflata in intuneric, va ramane in intuneric, in acest timp.

 Profetiile indienilor Hopi spun despre ,,un nou soare’’....se pare ca se poate aprinde atmosfera lui Jupiter si atunci Pamantul va fi scaldat permanent in lumina. In timp ce Pamantul va experimenta aceste evenimente, noi vom experimenta ,,Punctul zero’’ al acestui ciclu al constiintei. Acestia sunt zorii Noii Ere – Trecerea de la o era la alta. Cand vom fi martorii momentului Trecerii, nu vom mai fi acele fiinte care suntem acum. Tocmai din acest motiv, consecintele fizice nu vor avea, atunci, pentru noi, aceeasi semnificatie pe care o au acum.

Pe masura ce intram in ceea ce oamenii din vechime numeau ,,visul cel nou’’ legaturile dintre noi si temperatura, vreme, magnetism si ciclurile de lumina si intuneric sunt redefinite. Eu cred ca procesele care se desfasoara in timpul vietii noastre sunt sanatoase, naturale si reprezinta modul nostru de a crea un nou fel de a trai. Ni se intampla sa traim in aceste vremuri ale tranzitiei, aceasta este zona in care avem cea mai mare oportunitate pentru a ne demonstra puterea, intelepciunea si compasiunea, deoarece exersam maiestria pentru 2 lumi simultane, aflate fiecare in prezenta celeilalte !

 Experientele traite, care conduc catre Trecere
 - O schimbare drastica a modului in care persoanele, corporatiile, guvernele si natiunile se vor percepe pe sine, pe altii, viata lor, serviciul, cariera, familia si felul cum vor interactiona cu acestea. Un sentiment general de pierdere a controlului sau de lipsa de valoare a sarcinilor indeplinite. Aceste schimbari pot fi atribuite destabilizarii structurilor retea ale emotiilor, care contin tipare de referinta ptr. valorile ,,vechilor” paradigme: casa, familia, cariera si scopul urmarit in viata. Intrucat aceste structuri-retea se destrama, are loc o perioada de reajustare, insotita de sentimente de ,,a fi neconectat’’, de pierdere si deprimare.

 - Schimbarea radicala/dezagregarea sistemelor care formeaza infrastructura tehnologiei/societatii( sociala, politica, economica, militara, agricola si industriala).

 - Se percepe faptul ca timpul trece mai repede. Avem senzatia ca evenimentele ,,sunt accelerate’’, datorita efortului corpului de a tine pasul cu pulsatiile tot mai rapide, specifice vibratiei fundamentale a Pamantului.

 - Pierderi intermitente ale memoriei, in legatura cu informatii banale ;

 - Tipare de somn neobisnuite, cu perioade de somn ,,nul’’. Tipare de somn ca o ,,gaura neagra’’, caracterizate prin trezirea intr-o stare de extenuare fizica, dupa un timp totusi suficient de somn, simtindu-ne obositi si incordati, uneori cu dureri in muschi, dupa nopti consecutive de vise pline de intensitate, prolifice si semnificative.

 - Unii oameni vor experimenta incercari deosebit de dificile, deoarece vor atrage in viata lor cele mai mari frici ale lor, ptr.ca ele sa fie armonizate/vindecate. Pentru unii , aceasta inseamna pierderi financiare, pierderea sotului sau a sotiei, a celor apropiati, sau pierderea sanatatii si asa mai departe.

 - In chiar momentul trecerii, multi vor experimenta cele 72 de ore intr-o stare de inconstienta si relaxare, asemanatoare cu starea de ,,BARDO’’ tibetana - in esenta, experienta unui vis. Aceia care si-au amintit de darul compasiunii, pot simtii imensa schimbare, in timp ce vor trai in cadrul acestor noi parametri. Ei vor fi prezenti ptr. a facilita procesele prin care vor trece altii.

 Cand va avea loc Trecerea ?? Momentul precis al evenimentului nu este cunoscut. Intensitatea indiciilor spacifica un eveniment apropiat, iminent, care va avea loc sigur, posibil inainte sau dupa anul 2012. Desi ,,Schimbarea la Punctul zero’’ este, dupa oricare standarde, un eveniment rar, sa nu uitati ca el este o parte a unui proces foarte natural; bun, sanatos si vital pentru evolutia umana constienta. Fara exceptie, Trecerea este chiar motivul pentru care ati ales sa experimentati viata pe Pamant, in acest moment deosebit din istorie – este motivul pentru care sunteti aici !!

 Ultima data cand Pamantul a suferit o inversare completa, cu 180 de grade, a magnetismului, a fost cu aprox.11.000 pana la 13.000 de ani in urma. Pamantul incepe un nou ciclu al constiintei: o Noua Era. La ce ne putem astepta dupa Trecere

 - Globul pamantesc, precum si miezurile, cel interior si cel exterior, isi reiau miscarea, in directie opusa fata de cea de dinainte de Trecere. Polii fizici ai planetei s-au inversat. Fostul Nord devine Sud si invers. Inversarea se refera numai la orientarea campurilor magnetice si nu este vorba de intoarcerea cu 180 de grade a sferei actuale a Pamantului.


 - Soarele va rasari si va apune din directii opuse fata de ciclul sau din prezent.

 - Pamantul isi va stabiliza rezonanta cu noua ,,tonalitate’’. Intreaga materie, inclusiv viata biologica, dispune de oportunitatea de a intra in rezonanta cu un nou corp de informatii, ajungand sa egaleze noua vibratie, sau complexul energie-informatie-lumina. Substantele care nu pot sa realizeze aceasta egalizare-fie direct, fie avand acces la una din armonici – se vor separa, in acele constituente elementare, care sunt in rezonanta cu Pamantul. Acest fapt va fi perceput ca marea vindecare a Pamantului.

 - Constiinta umana va fi experimentata in mod clar, la niveluri multiple, simultan. Aceasta va fi o noua stare de constiinta, care inca nu are un nume. In loc de o compartimentare a experientei, prin includerea ei intr-o stare predeterminata a creierului – precum starea beta, starea de relaxare, starea alfa sau starile specifice somnului, theta, delta sau ,,K’’- toate aceste stari vor fi in unire simultana, formand o constiinta a totalitatii fiintei. Acesta va fi inceputul perioadei numita astazi ,,Noua Era’’- sau, dupa unele opinii, ,,o experienta cvadridimensionala’’. Acesta este punctul in care Pamantul incepe efectiv procesul de Ascensiune catre o experienta mult mai stabila, a celei de-a 4-a dimensiuni, care va dura aprox.1000 de ani “.

 sursa : cartea lui Gregg Braden ,, Trezirea la Punctul Zero “ Recititi si meditati la cele expuse, sunt parte a adevarului...in rest vom trai fiecare acest proces intr-un mod individual , iar dupa, poate vom impartasi trairile fiecare dar, pe un alt nivel de intelegere si constiinta... Drum drept spre Lumina ! Publicat de Marius Sumedrea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu