marți, 25 februarie 2014

Informare despre inchiderea sistemului bancar

Echipa ,,Prepare For Change” – Informare despre inchiderea sistemului bancar






 De ceva vreme am scris in articolele mele frecvent si constant despre Resetarea Financiara Globala. Atat pentru informarea de fond, cat si ca pe o avertizare pozitiva referitor la ce trebuie sa facem, cum sa informam rudele, cunoscutii, etc.

Cred ca acest proces este acum iminent. Mai jos voi posta un material video in limba englezasi apoi transcriptul tradus de mine pentru a informa oamenii in cel mai larg mod posibil.

Incercati sa printati si sa dati acest material oamenilor sau prin e-mail pentru a se informa si la randul lor sa-i informeze pe altii. Acest eveniment nu este ,,Evenimentul”. Face parte din planul pregatirii lui.

Trebuie sa-l traim calmi si pozitivi, pentru ca el va fi inceputul transformarilor pozitive pe care multi dintre noi le asteptam de multa vreme. Pe cat posibil sa ne implicam la momentul respectiv, cum putem fiecare pentru a linisti macar lumea si a ajuta acolo unde este nevoie.

   Daca aveti timp, mai recititi articolele mele traduse de pe blogul lui Cobra referitoare la Eveniment. Sunt la eticheta ,, Cobra", pentru o clarificare a ceea ce se va intampla si cum sa actionam.
    
      S-a dat aceasta scurta informare, astfel încât să puteți înțelege ceea ce se întâmplă acum în ceea ce privește închiderea sistemului bancar. Sperăm că vă va ajuta să mențineti calmul și pacea din comunitatea dvs. în această scurtă perioadă de schimbare. Noi, de asemenea, vă vom încuraja pentru a sprijini pe cei din poziții de responsabilitate pentru a ajuta la menținereastatus quo-ului în ceea ce privește necesitățile vitale ale comunității locale.

Speram ca distributia de alimente, apă, electricitate, internet, benzina, transport și servicii de telefonie nu vor fi întrerupte cand acest sistem bancar se va intrerupe pentru a fi schimbat . In plus, acest lider al comunitatii a fost creat pentru a vă ajuta să înțelegeți ceea ce transpare în întreaga lume în acest moment. Persoana sau persoanele care va ofera aceste scurte informatii fac parte dintr-o rețea la nivel mondial, care sunt dedicate pentru o tranziție pașnică la un sistem financiar transparent pentru sistemul nostru bancar la nivel mondial.
  
    Pe cine reprezentam si cine este in spatele acestui proces

Grupul nostru este format din persoane inteligente, conștiente, din toate segmentele societății și sunt dedicate pentru o schimbare non-violenta. Am fost conștienți de ceea ce acum transpare de la persoane-cheie din organizațiile militare si serviciilor secrete din lume. Membri de rang inalt din infrastructura politica din lume sunt, de asemenea, în sprijinul acestor titluri executorii legale. Acesti patrioți loiali din forțele CIA, NSA, FBI, militare, serifi, poliție, au omologii din întreaga lume implicati într-un proces simultan de a inlatura infractorii financiari.

Pentru a rezuma, există forțe mari internaționale operative multijurisdictional, care au descoperit aceasta corupție pe scară largă în arenele financiare și politice și se iau acum măsuri legale pentru a pune capăt acestui comportament criminal. Unii lideri din agențiile regionale și naționale de aplicare a legii și forțele de poliție sunt conștienți de ceea ce are loc acum la fel de bine. Noi anticipam, de asemenea, prezența militară să fie desfășurata în orașe pentru a ajuta la menținerea ordinii si păcii. Anticipam emisiuni în rețeaua radio de difuzare de urgență pentru a explica situația foarte curând, dacă acestea nu au început inca, dupa ce au primit acest document.
   
    Ce se intampla si de ce sunt bancile inchise

Ce se întâmplă în acest moment este o Resetare Financiara necesara, a sistemului bancar central la nivel mondial. Din păcate, acest lucru necesita închiderea fiecarui computer legat la băncile centrale. Acest lucru va lăsa întreaga planetă, fără acces la numerar, ATM-uri, carduri de credit sau de pe piețele bursiere.

Nu va fi nici o monedă disponibilă decât ceea ce este deja în circulație pentru o perioadă de maximum două săptămâni. Intenția și planurile acestor agenții legale responsabile este pentru un scenariu mai bun, adica de 3-5 zile in care sistemul bancar sa fie deconectat. Cu toate acestea, cu atât de multe variabile în joc, timpul exact care va dura pentru ca această schimbare în realitate sa aiba loc, este necunoscut în acest moment. Această lipsă de bani în rândul populației din lume, în mod clar ar putea crea unele dificultăți în diverse locații, unii pot intra in panica pentru ca nu pot accesa banii lor prin canalele normale.
   
    Rolul vostru vital in acest proces

Este vital conducerea dumneavoastră să mențină o rețea deschisă, onestă și transparentă de comunicare cu cei din comunitatea voastra și acei lideri comunitari, care poate nu vor ști ce se întâmplă sau să poată primi această informare în timp util . Una dintre cele mai importante acțiuni este de a monitoriza forțele de ordine locale, care nu sunt conștiente de acest eveniment. Ei pot vedea confuzia oamenilor și greseala aceasta poate duce la o reactie naturala la fel de ostila sau potențial violenta. Cerem ca mai presus de toate aceste forțe să rămână vigilenta proactiva  și să se abțină de la violență.
   
    Sugestii importante pentru mentinerea pacii si schimbarii armonioase

Cerem companiilor de alimente și apă și grupurilor comunitare locale să fie încurajate să servească populația dacă aceste închideri bancare conduc la întreruperi pentru prea mult timp, în oricare dintre următoarele domenii : transport, hrană, apă, rețea electrică, turnuri de telefonie mobila, internet, televiziune, servicii de urgență, spitale și orice altă rețea vitala care ar putea fi afectata.
   
    Cum stim ca asta se va intampla acum ?

Grupul nostru a fost contactat și am fost rugat să acționam ca o rețea de informare și de infrastructură pentru a vă sprijini în sarcinile desemnate oricare ar fi ele. Dacă sunteți un primar sau un director al unei companii de distributie a apei sau a energiei, sperăm ca responsabilitățile și serviciile dumneavoastră să rămână neîntrerupte în timp ce băncile sunt închise. Cerem de asemenea, a va oferi sprijinul necesităților de infrastructura pentru cei care cer ajutorul dumneavoastră, comunitățile locale, cum ar fi cantine, scoli, sau de distribuție a apei pentru cei care au nevoie. Cerem ca spitalele și serviciile de urgență să acorde prioritate și sprijin pentru a proteja si informa populatia.
   
    De ce se intampla aceasta ?

Din păcate, au existat abuzuri penale în cadrul sistemelor bancare din lume, inclusiv Federal Reserve de mai mulți ani. Aceste persoane au corupt multe aspecte ale infrastructurii politice a lumii iar lăcomia și setea lor de putere a dejucat procesul democratic și a făcut mult rău ecosistemelor și relațiilor noastre sociale.
   
    Dovezi vor fi prezentate publicului

Dovada este în curs de a fi dezvaluita si indică un sistem de fraudă financiară și corupție, care a dus la furtul instituționalizat de trilioane de dolari castigati cu greu in lume. Acest lucru acum se incheie iar dovezile și punerea sub acuzare, precum si arestarea celor responsabili a început. Aceste persoane implicate în această conspirație sunt criminali foarte puternici și conectati politic. Acestia au fost avertizati în mod repetat să respecte legile din țările lor, dar unii dintre ei au refuzat.
   
    Este timpul sa actionam

Acest refuz de a se conforma cu legea acum, a forțat închiderea băncilor centrale care afectează în prezent întregul sistemul bancar mondial. Este necesară această acțiune radicală pentru a aplica legea și este în prezent în curs de implementare printr-o acțiune coordonată printr-o forță de poliție din întreaga lume. Motivul pentru care acest lucru nu a fost făcut prin alertarea populației în prealabil, este deoarece criminalii responsabili controleaza mass-media globala și au stabilit cenzori la nivel mondial. Un polițist nu spune un criminal ca va fi arestat, pentru ca  el va fugi.
   
    Liderii puternici vor cadea

Această operațiune de înșelătorie bancara a inclus unele figuri publice foarte puternice care, atunci când vor fi dezvaluite, vor soca cel mai probabil, mulți oameni. Aceasta nu este o lovitură de stat militară sau ceva negativ. De fapt, simțim ca acest lucru va permite existenta unui sistem mai cinstit de guvernare, care va găsi sprijin la nivel mondial, astfel ca adevarul va fi dezvaluit publicului în săptămânile ce vor urma.
   
    Dreptul dvs. de a pune la indoiala toate acestea este natural

Noi înțelegem ca puteti să nu fiti conștienți sau de acord cu această informație care este prezentata aici, dar vă rugăm să luati în considerare faptul că aceasta scurta informare a fost creată la 29 septembrie 2013. Acest lucru ar trebui să ajute si să acționeze ca o dovadă a ceea ce are loc acum si a fost cunoscut de noi, cei care am creat acest document în prealabil. Vrem în continuare să reiteram că acest lucru nu este o lovitură de stat militară și nu există niciun motiv de panică și frică. Fie ca ne crezi sau nu cu privire la natura acestui eveniment la nivel mondial, vă rugăm să faceți totul pentru a facilita calm și pace în comunitățile voastre cât mai eficient posibil.
   
    In concluzie

Vă cerem să vă păstrați o minte deschisă la acest document și noi te vom sprijini în poziția dumneavoastră de responsabilitate și putere ca un lider de comunitate. Vă rugăm să constientizati că această tranziție este destinata a fi doar pentru o perioadă scurtă de timp. Vi se va cere să gânditi la nivel local și nu să așteptati instrucțiuni de la nivelele centrale pentru ca anumite canale de comunicare pot fi perturbate.

Va rugam sa studiati acest document și, dacă este posibil, a clarifica ceea ce se întâmplă și a împărtăși aceste idei in comunitatea voastra.
De asemenea, avem un site web (www.prepareforchange.net), în cazul în care puteți accesa link-uri către articole și dovezi că ceea ce se spune a fost în proces de durata. Noi vă vom încuraja să te educi prin intermediul acestor link-uri. Dacă rețeaua internet rămâne deschisa în timpul închiderii băncilor aceste link-uri va va ajuta să înțelegeți mai mult. În cazul în care internetul cade vă rugăm să interacționati cu cei care au facut public acest document.
    
       
Cu respect echipa ,, Prepare For Change” - 




articol preluat de pe http://burebista2012.blogspot.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu