sâmbătă, 22 februarie 2014

Pregătirea pentru Eveniment

Cobra , February 21, 2014


In timp ce ne apropiem de Eveniment, forțele de lumină au solicitat creearea a cat de multe grupuri de sprijin funcționabile posibil pentru Eveniment pe suprafața acestei planete. Aceste grupuri de sprijin la Eveniment vor servi ca noduri de stabilizare ale rețelei de energie din jurul planetei, care va ajuta la armonizarea procesului de tranziție.

Vă puteți alătura unui grup de sprijin pentru Eveniment existent aici:


Lista de grupuri de sprijin pentru Eveniment din întreaga lume este aici:


Dacă nu există nici un grup de sprijin Eveniment în locația dvs., puteți găsi instrucțiuni de a crea un nou grup de sprijin pentru Eveniment aici:


A fost sugerat ca membri din fiecare grup de sprijin pentru Eveniment a se întâlni fizic o dată pe săptămână, preferabil duminică seara intr-o locatie permanenta și a se include Meditația de Eliberare săptămânală în cadrul reuniunii lor:





Ghidul de întâlnire a grupului de sprijin pentru Eveniment poate ajuta la a conduce ședința de grup:


În primele momente după Eveniment, site-ul „http://prepareforchange.net/“ Pregateste-te pentru Schimbare și alte surse de informatii de pe internet posibil sa funcționeaze corect sau nu, astfel aveți nevoie a învăța să vă bazati pe voi insiva și pe ghidul interior de orientare in legatura cu ce trebuie făcut.


În primele momente după Eveniment, ar fi bine dacă puteți contacta liderii dvs. ai comunității locale și a persoanelor care se ocupă de infrastructura sistemului și să le aratati acest pachet de informatii importante:


Și să le da-ti informatii suplimentare:


Înainte de Eveniment, puteți obține informatii detaliate în manualul Evenimentului care cuprinde aproape 1000 de pagini de material:


Am creat chiar t-shirt -uri de voluntariat planetar, care pot fii la îndemână la momentul Evenimentului:


Victoria Luminii este aproape!


     Drum drept spre Lumina !

articol preluat de pe http://burebista2012.blogspot.ro/2014/02/pregatirea-pentru-eveniment.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu